Αγώνας ζωής και από τον ΑΣ Champions Πανοράματος

Από τον ΑΣ Champions Πανοράματος πήραμε και δημοσιεύουμε την ακόλουθη ανακοίνωση:











«Το αρχικό γράμμα "Α" στην λέξη αθλητισμός σημαίνει άνθρωπος. Στηρίζοντας την κίνηση των αθλητικών συλλόγων Αχιλλέας Τριανδρίας, Απόλλων Καλαμαριάς, Ναύαρχος Βότσης και Αστέρας Πλαγιαρίου και έχοντας πλήρη ταύτιση απόψεων, ο ΑΣ Champions Πανοράματος διοργανώνει τον δικό του αγώνα ζωής. Ένας αγώνας χωρίς σκορ, χωρίς κερδισμένους και ηττημένους με μόνον νικητή τον Γιώργο, με μόνο νικητή την ζωή.

Τέσσερις ομάδες στο γήπεδο του Πανοράματος την Κυριακή 22 Μαρτίου θα δώσουν έναν αγώνα ζωής. Στις 13:00-14:00 θα διεξαχθούν αγώνες ηλικιών 2004-2005 για να σώσουν μια ζωή ενός αθλητή. Ακόμα τέσσερις ομάδες προστίθενται με μοναδικό στόχο να δώσουν ώθηση και στα υπόλοιπα σωματεία της Θεσσαλονίκης να συνεχίσουν τον αγώνα ζωής και σε άλλα γήπεδα της πόλης. Θα υπάρχει μια προαιρετική είσοδος 2 ευρώ.  Ο «αγώνας ζωής» από την επόμενη κιόλας μέρα είναι καθήκον όλων των σωματείων.

  Επίσης ο σύλλογος μας μετά από επικοινωνία με τον υπεύθυνο της ομάδας του Ζέφυρου αποφάσισαν από κοινού στον αγώνα μίνι που θα διεξαχθεί στις 22 Μαρτίου στο ΔΑΚ Περαίας ένα προαιρετικό εισιτήριο της τάξης των 2 ευρώ και τα έσοδα του αγώνα να μπουν στον λογαριασμό τραπέζης. Τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν θα παραδοθούν στην οικογένεια του αθλητή του Ερμή Λαγκαδά Βράγγα Γεώργιου που εδώ και έναν χρόνο νοσηλεύεται σε νοσοκομείο με σοβαρά προβλήματα υγείας. Υπάρχει Τραπεζικός λογαριασμός στην Alpha Bank με αριθμό 7001002002016190.

Καλούμε όλο τον αθλητικό κόσμο της πόλης να περάσει έστω και για λίγο από το γήπεδο Πανοράματος να συμβάλλει σ’ αυτή την προσπάθεια. Είναι ένας αγώνας με σημαντική βαθμολογική σημασία για την ζωή.


Ευχαριστούμε θερμά τα αθλητικά σωματεία Θερμαϊκός Θέρμης, Βεργίνα και PBA που αποδέχθηκαν την πρόσκληση μας. Πάνο, Θάνο, Τάσο, Λευτέρη, Νίκο, Γιώργο, Χρήστο ενώνουμε τις δυνάμεις μας για να ξανακάνουμε το "Α" ..…ΚΕΦΑΛΑΙΟ». 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια