Ατακτίδης: «Να δείξουμε το ίδιο πάθος στον τελικό»

Όπως δήλωσε ο τεχνικός των "κυανόλευκων" νεανίδων, Γιώργος Ατακτίδης το βασικό στοιχείο που έδωσε τη νίκη-πρόκριση στον τελικό του final 4, ήταν το πάθος που είχε η ομάδα.





Για τον Γιώργο Ατακτίδη είναι η δεύτερη φορά που φτάνει σε final 4 (έχει κατακτήσει πρωτάθλημα Θεσσαλονίκης με τη ΜΕΝΤ) και πρώτη με τον Ηρακλή (δεν έχει συμπληρώσει ακόμη ούτε μήνα στην ομάδα) και όπως τόνισε στο www.bluearena.gr  ευχή του είναι να του δώσουν φέτος τα κορίτσια την ίδια χαρά …του πρωταθλητή.

«Μπήκαμε πιο παθιασμένα σε σχέση με τον Άρη στο παιχνίδι και αυτό ίσως οφείλεται στο ότι πριν δύο εβδομάδες παίξαμε (με τον Άρη) τον αγώνα για το γυναικείο πρωτάθλημα της Α2, όπου χάσαμε εύκολα και σ’ αυτές τις ηλικίες η ψυχολογία είναι το παν. Μάλλον ο Άρης υπολόγιζε ότι θα το πάρει το παιχνίδι εύκολα, δεν ήταν έτσι γιατί ήμασταν πάρα πολύ παθιασμένοι.

Ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ στα κορίτσια γιατί είναι απίστευτες, αυτό που ζω στον Ηρακλή εδώ και 20 μέρες είναι καταπληκτικό. Δουλέψαμε αρκετά γι’ αυτό το παιχνίδι αλλά δεν έχει τελειώσει ακόμη κάτι, παίζουμε με τον ΠΑΟΚ και τη Δευτέρα θα βγει ο  πρωταθλητής. Εύχομαι να παίξουμε με το ίδιο πάθος και ο καλύτερος θα κερδίσει».

Όσο για τον επερχόμενο τελικό της Δευτέρας, ανέφερε:

«Είναι δύσκολο παιχνίδι, ο ΠΑΟΚ έχει μια πάρα πολύ καλή ομάδα , είναι αήττητος, έχει την πιο σταθερή ομάδα. Εμείς θα δουλέψουμε τις τρεις μέρες που μας έμειναν και θα κυνηγήσουμε με το ίδιο πάθος να πάρουμε το παιχνίδι».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια