Ασημόπουλος: «Δημιουργείται κακό προηγούμενο για το θεσμό του πρωταθλήματος»

Ο γενικός αρχηγός μπάσκετ της Αναγέννησης Νέου Ρυσίου Δημήτρης Ασημόπουλος, απαντώντας στην δήλωση των εκπρόσωπων του Ιπποκράτη Κω στο μπλογκ για μη εύρεση εισιτηρίων προκειμένου να μεταβούν στη Θεσσαλονίκη για τον αυριανό αγώνα με την ομάδα του τόνισε τα εξής:

«Από έρευνα που κάναμε διαπιστώσαμε ότι υπήρχαν εισιτήρια ακόμα και σήμερα τόσο απευθείας από την Κω, όσο και από την  Κω μέσω Αθηνών στη Θεσσαλονίκη, όπως πράξαμε κι εμείς, όταν έγινε ο αντίστοιχος αγώνας πρωταθλήματος στη έδρα της Κω.

Θέλουμε να γίνεται ένα αξιόπιστο πρωτάθλημα και να υπηρετούμε τους θεσμούς. Με το σημερινό συμβάν δημιουργείται μεγάλο πρόβλημα στην διοργάνωση του πρωταθλήματος και κατ’ επέκταση στον σύλλογό μας, διότι δαπανήσαμε χρήματα για να φέρουμε αθλήτριες που εργάζονται εκτός Θεσσαλονίκης για τον αυριανό αγώνα, ενώ είχαμε κάνει κράτηση για αεροπορικά εισιτήρια για τον αγώνα της Τετάρτης 25 Μαρτίου στην Κω τα οποία ακυρωθήκαν.

Όπως ξέρουμε όλοι τα οικονομικά των ερασιτεχνικών συλλόγων είναι σε κακή κατάσταση με απούσα στις υποχρεώσεις της την πολιτεία. Θεωρούμε ότι η ΕΟΚ με περισσή ευκολία ανέβαλε τον αυριανό πρώτο αγώνα, χωρίς να ελέγξει την δικαιολογία του Ιπποκράτη για τη μη εύρεση εισιτηρίων. Κατά τη γνώμη μας δημιουργείται κακό προηγούμενο για το θεσμό του πρωταθλήματος στο μέλλον».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια