Δαμαλής: «Μετράει το ταξίδι»

Έντονα παράπονα από τη διαιτησία είχε ο τεχνικός της εφηβικής ομάδας του Ηρακλή, Γιάννης Δαμαλής, για το παιχνίδι κόντρα στον Άρη, αλλά κρατάει μόνο τα θετικά από την πορεία της ομάδας στο πρωτάθλημα σε δηλώσεις του στο www.bluearena.gr:





 «Θα κρατήσω τα θετικά αλλά στην Ελλάδα δεν γίνεται -δυστυχώς ή ευτυχώς- αν δεν έχεις βύσμα για να το πω στα ίσια να πας μπροστά.

Δημιούργησα μια ομάδα δύο χρόνια, που πριν δύο χρόνια στο παιδικό αποκλείστηκε στους «32». Φέτος ανταγωνίστηκε τον Άρη, στα ίσια και ερχόμενοι στο δεύτερο παιχνίδι αντιμετωπίσαμε μια διαιτησία που ανάγκασε τους παίκτες μου από το πρώτο δευτερόλεπτο να μην μπορούν να παίξουν άμυνα, να μη μπορούν να πιέσουν με αποτέλεσμα να φύγει το σκορ στο +20. Από εκεί και πέρα κάναμε μια προσπάθεια, δύο τεχνικές ποινές έφαγα εγώ σε εφηβικό πρωτάθλημα!!!

Συγχαρητήρια στον Άρη που προκρίθηκε, χάσαμε το ματς στο τρίτο δεκάλεπτο, όπου φτάσαμε το παιχνίδι στους 13 και εκεί δύο σφυρίγματα έστειλαν τον Άρη στις βολές».

Όσον αφορά το τι κρατάει από τη φετινή πορεία των εφήβων, ο Έλληνας τεχνικός, ο οποίος σε επίπεδο ακαδημιών κάνει τρομερή δουλειά:

«Εκεί που δεν μπορεί να επηρεάσουν οι εξωγενείς παράγοντες ο Ηρακλής θα βγάλει παίκτες. Θα κρατήσω ότι είχαμε μια ιστορική νίκη στο προηγούμενο παιχνίδι επί του Άρη στο Ιβανώφειο, που είχε πολλά χρόνια να γίνει καθώς η ομάδα έχανε με μεγάλες διαφορές. Θα κρατήσω ότι έχει μια ομάδα 6-7 ατόμων που μπορούν να φτάσουν ψηλά και θα πρέπει να συνεχίσουμε τη δουλειά και να στελεχώσουμε το ανδρικό σε λίγα χρόνια μ’ αυτούς τους παίκτες που είναι Ηρακλάκια, θέλουν την ομάδα με την καρδιά τους και παλεύουν γι’ αυτήν.

Μετράει το ταξίδι και όχι το αποτέλεσμα. Το ταξίδι ήταν φανταστικό θέλω να ευχαριστήσω τους γονείς των παιδιών, τον κ.Σαμαρά, τον κ. Χρηστίδη που με έφερε και δεν είναι πλέον στη διοίκηση, τον κ. Αποστολίδη, τον κόουτς Γαλάνη και όλους τους ανθρώπους που πίστεψαν σε εμένα και φτάσαμε να ανταγωνιστούμε μια ομάδα που κάνει μεταγραφές με μια ομάδα που είναι από τα σπλάχνα του Ηρακλή».


*Η συνέντευξη είναι απόσπασμα της συνέντευξης που θα μεταδοθεί τηλεοπτικά στην εκπομπή «Ώρα για μπλε».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια