Ο Βαγγέλης Αλεξανδρής στην προπόνηση των παίδων του ΒΑΟ-Φωτορεπορτάζ

Την περασμένη Πέμπτη ένας από τους μεγαλύτερους Έλληνες προπονητές, ο Βαγγέλης Αλεξανδρής, βρέθηκε στο κλειστό γυμναστήριο του ΒΑΟ αποδεχόμενος την πρόσκληση των προπονητών του συλλόγου.





Ο κόουτς παρουσιάστηκε έτοιμος μπροστά στους ταλαντούχους αθλητές του παιδικού τμήματος, μαζί με τους προπονητές του τμήματος Λάζαρο Ιορδάνου και Παύλο Αραϊτζόγλου, για μία προπόνηση που τα παιδιά δύσκολα θα ξεχάσουν. Στην προπόνηση υπήρχαν, υψηλή ένταση (σήμα κατατεθέν του κόουτς) συνεχείς παροτρύνσεις, και πολλά «μπράβο» από τον κόουτς Αλεξανδρή και άγχος, «σφίξιμο» (στην αρχή) και μέγιστη προσπάθεια από τους παίκτες για να φανούν αντάξιοι των απαιτήσεων του μεγάλου κόουτς.

Το αποτέλεσμα έφερε πολλά χαμόγελα και στον κόουτς για το υψηλό επίπεδο των παικτών, αλλά και στα παιδιά (παρά την κούραση) που πήραν μία μικρή γεύση από ένα πιθανό μέλλον στη διαδρομή τους ως αθλητές. Έτσι οι δύο πλευρές ανανέωσαν το ραντεβού τους ξανά σύντομα για να συνεχίσουν την προσπάθεια εκεί που την άφησαν. Στο τέλος της προπόνησης ο κόουτς Αλεξανδρής έδωσε στα παιδιά λίγη από την γνώση του απαντώντας σε ερωτήσεις τους.

Η διοίκηση του συλλόγου και οι προπονητές ευχαριστούν πολύ τον μεγάλο προπονητή για την εμπειρία που πρόσφερε σε όλους και τον περιμένουν πάλι σύντομα.













Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια