Δίκαια επικράτηση για τον ΓΣ Μενεμένης-Καταγγελία για διαιτητές και γραμματεία του ΑΟ Μεσήμβριας

Καλύτερος σε όλο το παιχνίδι ο ΓΣ Μενεμένης επικράτησε στη Μεσήμβρια με 62-82 του τοπικού ΑΟ που εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία αναφέρει τα εξής:





«Ενα αδιάφορο βαθμολογικά παιχνίδι με τους παίκτες των δύο ομάδων να έχουν αμφότεροι φιλικές σχέσεις μεταξύ τους, οι διαιτητές αλλά και ένα από τα μέλη της γραμματείας κατάφεραν να το κάνουν στην κυριολεξία άνω – κάτω με τις αποφάσεις τους αλλά και με την συμπεριφορά τους. Το βέβαιο είναι ότι ευτυχώς που ορίζονται οι κύριοι αυτοί σε παρόμοιους  αγώνες γιατί διαφορετικά οπωσδήποτε θα ήταν αίτιοι επεισοδίων.

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή. Ο αγώνας στο πρώτο ημίχρονο ήταν ένας μονόλογος για την ομάδα της Μενεμένης. Με καλή άμυνα εξουδετέρωσαν τα ατού του Α.Ο.Μ. και παράλληλα είχαν εύστοχα σουτ από μέση απόσταση.

Ο κόουτς της ομάδας μας κ. Κυρκόπουλος προσπαθούσε να αφυπνίσει τους παίκτες του αλλάζοντας διάφορα σχήματα αλλά αυτό δεν έγινε στη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου με το σκορ να εκτοξεύεται στο 24 – 45. Στο 2ο ημίχρονο η κατάσταση άλλαξε ριζικά. Με πολύ καλή άμυνα και με σωστές επιθέσεις ο Α.Ο. Μεσημβρίας ροκάνισε στην τρίτη περίοδο τη διαφορά και με επί μέρους σκορ 19-7 έγινε το 43-52.

Στο σημείο εκείνο, πάνω που το παιχνίδι άρχισε να αποκτά μια άγρια ομορφιά οι δύο διαιτητές Βασιλόπουλος και Τεμέλκου με τη βοήθεια του Άγγελου Διμπιτούδη τίναξαν το παιχνίδι στον αέρα χωρίς κανέναν λόγο. Απέβαλλαν τον Κυρκόπουλο για διαμαρτυρία και στη συνέχεια με υπόδειξη του μέλους της γραμματείας Διμπιτούδη επέμεναν να αποχωρήσει ο προπονητής από το γήπεδο. Κι όλα αυτά σε έναν αγώνα που ως εκείνη τη στιγμή γινόταν σε καλό κλίμα και είχε ενδιαφέρον.

Η συνέχεια ήταν αναμενόμενη. Για άλλη μια φορά αποδεικνύεται ότι το επίπεδο της διαιτησίας στην ΕΚΑΣΘ είναι απλά τραγικό τόσο στην ικανότητα όσο και στη συμπεριφορά των ανθρώπων που ορίζονται να διευθύνουν αγώνες, έστω και των κατώτερων κατηγοριών».

Δεκάλεπτα:  11-20, 24-45, 43-52, 62-82
Διαιτητές: Βασιλόπουλος-Τεμέλκου
ΑΟ ΜΕΣΗΜΒΡΙΑΣ (Κυρκόπουλος): Χριστοφής, Μπίσκας 4, Χουρμουζηίδης, Μπρούσαλης 10, Κιουρσίδης 21 (3), Αλμασίδης 15, Ηλιού 5, Ασλανίδης, Δεμερτζής, Στάμογλου 5 (1), Δημολιός, Ζυρίδης 2.
ΓΣ ΜΕΝΕΜΕΝΗΣ (Σάββα): Τσαλαρκίδης 11, Λιακόπουλος 8, Σιδερίδης 15 (1), Ιωαννίδης 4, Τζανής, Σάββας 3 (1), Κουκλοτίδης 3 (1), Παραστατίδης 7, Ταχτσίδης 18, Χαλκίδης 13.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια