Απάντηση του Φοίνικα Καλαμαριάς για την διακοπή ρεύματος στον αγώνα με τον Πυρσό Αγίας Τριάδας

Από τον Φοίνικα Καλαμαριάς πήραμε και δημοσιεύουμε την κάτωθι ανακοίνωση:












«Προς αποκατάσταση της τάξης και της αλήθειας για το τι συνέβη ακριβώς το βράδυ της Κυριακής και για την ενημέρωση του φίλαθλου κόσμου ανακοινώνουμε τα εξής:
Υπήρξε διακοπή ρεύματος όπως και αναφέρθηκε σε προηγούμενη ανακοίνωση μας
όπου ήρθε συνεργείο βλαβών του δικτύου της ΔΕΗ και διαπιστώθηκε ότι η βλάβη προερχόταν από βραχυκύκλωμα στις κεντρικές ασφάλειες του γηπέδου.

Η διακοπή δεν ήταν μόνο στο κλειστό γυμναστήριο αλλά σε όλο το γηπεδικό συγκρότημα. Οι τεχνικοί της ΔΕΗ επανέφεραν το ρεύμα το οποίο κράτησε περίπου 7 λεπτά και ξανάπεσε ο κεντρικός διακόπτης χωρίς να μπορέσει να αποκατασταθεί η βλάβη το ίδιο βράδυ και με αποτέλεσμα να αναβληθεί και το επόμενο παιχνίδι του εργασιακού πρωταθλήματος.

Την Δευτέρα το πρωί μετά από την επίσκεψη του ηλεκτρολόγου και την αλλαγή του κεντρικού διακόπτη αποκαταστάθηκε η βλάβη. Όσο για τους φίλους της ομάδας του Πυρσού Αγίας Τριάδας τους ζητούμε συγνώμη για την ταλαιπωρία που υπέστησαν αλλά μακάρι να μπορούσε να γίνει κάτι για να αποκατασταθεί άμεσα η βλάβη μιας και εμείς είχαμε τα παιδιά και τις γυναίκες μας στην κερκίδα. Ας μην βγάζουμε λοιπόν εύκολα συμπεράσματα γιατί δεν αρμόζουν στο άθλημα και την ηθική μας».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια