Τι λέει ο Στάθης Αμυγδαλάς για τα χθεσινά επεισόδια στον αγώνα κορασίδων Αχιλλέας Τριανδρίας-Φρυγανιώτης

Τα πρωταθλήματα των γυναικών δεν είναι συνηθισμένα σε επεισόδια. Πόσω μάλλον σε αγώνες κορασίδων. Κάτι τέτοιο συνέβη, όμως στην αναμέτρηση του Αχιλλέα Τριανδρίας με τον Φρυγανιώτη, παιχνίδι το οποίο διεξήχθη στο πλαίσιο του ομίλου του πρωταθλήματος κορασίδων της ΕΚΑΣΘ.








Για την ακρίβεια, στο 24ο λεπτό, οι διαιτητές διέκοψαν το παιχνίδι, καθώς οι γονείς που βρίσκονταν στην εξέδρα ήρθαν στα χέρια, με αφορμή ένα μαρκάρισμα εντός αγωνιστικού χώρου. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να μπουν γονείς στο παρκέ και να υπάρξει αναστάτωση. Για 15 λεπτά δεν πραγματοποιήθηκε παιχνίδι, λόγω επεισοδίων.

Το παιχνίδι συνεχίστηκε, όμως δεν υπήρχε κόσμος στην εξέδρα, καθώς οι διαιτητές ζήτησαν εκκένωση του γηπέδου. Όταν ξεκίνησε, εκ νέου, οι κορασίδες του Φρυγανιώτη πήραν τη νίκη με 59-47.

Αμυγδαλάς: «Λυπηρό αυτό που συνέβη»


Το www.sport24.gr επικοινώνησε με τον προπονητή των γηπεδούχων, Στάθη Αμυγδαλά, ο οποίος διηγήθηκε το πώς ξεκίνησε η ένταση. «Είχαμε επεισόδια στην κερκίδα λίγο μετά το ξεκίνημα του δευτέρου μέρους. Οι διαιτητές ζήτησαν εκκένωση για να συνεχιστή κανονικά το παιχνίδι όπως και έγινε. Οι γονείς διαπληκτίστηκαν μεταξύ τους, λόγω ενός διαπληκτισμού εντός αγωνιστικού χώρου. Η ένταση γενικεύτηκε για λίγο», δήλωσε αρχικά για να καταλήξει πως «θα μπορούσε να είχε λήξει το περιστατικό πολύ πιο νωρίς, δίχως ποινές. Είναι λυπηρό να γίνονται επεισόδια, ειδικά από γονείς».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια