Σταμάτησε το σερί νικών του Ευκλείδη ο Νόμος

Στο κλειστό των Ξυλάδικων η ομάδα των δικηγόρων Νόμος επικράτησε στο ντέρμπι της 15ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος του ΕΚΘ με 52-58 του Ευκλείδη.











Έτσι έσπασε το σερί του και τον πλησίασε μαζί με το ΣΔΟΕ  στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας στον ένα πόντο. Θυμίζουμε ότι η δεύτερη θέση οδηγεί αυτομάτως σε άνοδο στην Α’ κατηγορία.

Η ομάδα του Νόμου ήταν μπροστά στο σκορ στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα και μόνο στο τρίτο δεκάλεπτο ο Ευκλείδης έδειξε σοβαρότητα και πήρε κεφάλι στο σκορ. Στη συνέχεια το παιχνίδι είχε διαρκείς εναλλαγές στο σκορ. Η κόπωση των παικτών του Ευκλείδη από την υπερπροσπάθεια, η αστοχία στις βολές και σε εύκολα καλάθια, έδωσε τελικά τη νίκη στους δικηγόρους οι οποίοι φάνηκαν πιο ψύχραιμοι, είχαν εκπληκτική ευστοχία και ήταν διαβασμένοι για το παιχνίδι κλείνοντας επιτυχώς  τα ατού του Ευκλείδη.
Δεκάλεπτα: 16-8, 33-26, 46-47, 52-58
Διαιτητές: Παπαρέγκας-Σιόντας
ΝΟΜΟΣ (Καρυπίδης): Ψωμιάδης 7, Πάνος 3, Σώχαλης 4, Τοπαλνάκος 6 (2), Πύργος, Παπαμανώλης 10, Ταρνατώρος, Αμασογλου, Σπανός 14, Τσιόκας 18.
ΕΥΚΛΕΙΔΗΣ (Ευσταθίου): Παπαδόπουλος 9, Γεωργιάδης 6, Σταματάκης 6, Τσουρέκας 3(1), Φτεργιώτης 12, Μωύσογλου 12, Πανίδης, Σμυρνιός 5 (1).

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια