Τι δήλωσαν Καπογιάννη, Σταμάτη, Σπυριδοπούλου και Κτιστάκης μετά το τέλος του αγώνα Ελληνικό-Πρωτέας Βούλας για το κύπελλο γυναικών

Ελένη Καπογιάννη (Προπονήτρια ΑΕ Σουρμένων Ελληνικού):









«Δεν ήταν εύκολη η νίκη. Για να τα καταφέρουμε ήθελε συγκέντρωση και στα 40 λεπτά του αγώνα. Πετύχαμε τον πρώτο μας στόχο, δηλαδή να είμαστε στον τελικό, χάρη στην άμυνά μας.
Στο τέλος δεχτήκαμε κάποια φτηνά καλάθια και αν χαλαρώσεις ο αντίπαλος δεν συγχωρεί. Όσον αφορά στον τελικό, η Αναγέννηση Νέου Ρυσίου είναι μια αθλητική ομάδα. Ο αγώνας θα είναι διαφορετικός. Έχουμε μια μέρα να προετοιμαστούμε. Θεωρώ ότι κλειδί θα είναι και πάλι η άμυνά μας». 

Εβίνα Σταμάτη (Παίκτρια ΑΕ Σουρμένων Ελληνικού):

«Ξεκινήσαμε νευρικά, ήμασταν μπροστά, αλλά είχαμε νευρικότητα και μας έλειπε η ποιότητα. Η άμυνά μας είναι το ατού μας και δίνει ώθηση στην επίθεση μας κάθε φορά. Νομίζω ότι αυτή ήταν η διαφορά που είχαμε με τον Πρωτέα και ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο. Είμαστε πολύ ενθουσιασμένες γι’ αυτό το αποτέλεσμα. Μας μένει μια μέρα για να προετοιμαστούμε για το ματς με την Αναγέννηση Νέου Ρυσίου. Είναι μια ομάδα με πολύ αθλητικές παίκτριες που αρέσκονται στο ελεύθερο παιχνίδι. Μπορεί στα χαρτιά να θεωρούμαστε φαβορί, αλλά  είναι ένα ματς "όλα ή τίποτα". Είναι ένας τελικός και χρειάζεται προσοχή. Εμείς θα έρθουμε με την ίδια φιλοσοφία που αντιμετωπίζουμε κάθε παιχνίδι και ευχόμαστε να επαναλάβουμε τον περυσινό θρίαμβο».

Γιάννης Κτιστάκης (Προπονητής Πρωτέας Βούλας):


«Στο τρίτο δεκάλεπτο δεν αντέξαμε την πίεση του Ελληνικού και δεχτήκαμε κάποια εύκολα καλάθια. Είχαμε πολλά χαμένα ριμπάουντ και μεγάλη αστοχία στα τρίποντα. Ήμασταν σε κακή μέρα και η άμυνα του Ελληνικού μας δημιούργησε προβλήματα, ενώ οι παίκτριες του αντιπάλου εκμεταλλεύτηκαν τα δικά μας λάθη».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια