Νέα επιτυχία για το Μέγα Αλέξανδρο Ηλιούπολης-Φωτορεπορτάζ από το παιχνίδι με τον Αγιο Γεώργιο Νεοχωρούδας

Συνέχισε νικηφόρα την πορεία της στο δεύτερο γύρο η ομάδα του Μεγάλου Αλεξάνδρου Ηλιούπολης που αυτή τη φορά επικράτησε εντός έδρας  του Αγίου Γεωργίου Νεοχωρούδας με 67-47.






Ο αγώνας στο πρώτο δεκάλεπτο χαρακτηρίστηκε από νευρικότητα στις επιθέσεις, αστοχία κα αποτελεσματικές άμυνες και τελείωσε με προβάδισμα των φιλοξενούμενων με το στείρο σκορ 6 -7.

Από το δεύτερο δεκάλεπτο και έπειτα οι γηπεδούχοι βρήκαν τις λύσεις και «τιμώρησαν» την επιλογή των αντιπάλων να παίξουν άμυνα ζώνης σε όλη τη διάρκεια του αγώνα πετυχαίνοντας  αρκετά τρίποντα.

Η ομάδα του Μεγάλου Αλέξανδρου Ηλιούπολης αν και δε βρέθηκε σε σπουδαία μέρα, έκτοτε δεν απειλήθηκε ουσιαστικά σε κανένα σημείο του υπόλοιπου αγώνα από την ομάδα της Νεοχωρούδας.

Δεκάλεπτα: 6-7, 24-18, 41-32, 67-47
Διαιτητές: Χατζίδου-Γρηγοράσκος
ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΗΛIOYΠΟΛΗΣ (Σταυρόπουλος): Κολογοσίδης 9(3),Θρασυβουλίδης  9(2), Κασικτσόγλου 9(3), Πανταχός 12, Γεράκης 10(2), Δημητριάδης 4,  Ζουμπουλάκης 2, Ικιούζης  8, Κανάκης 4, Αλμπανίδης, Καρατζίβας, Στυλίδης.
AΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΝΕΟΧΩΡΟΥΔΑΣ (Σαρμής): Μίντης, Θεοχαρόπουλος, Τελιούσης  Γ. 2, Τελιούσης  Α. 7(1), Τσάλας  7, Δαμάσκος, Σαρμής  9(1), Σιδηρόπουλος, Ράπτης, Τσουματίδης  9, Ξενιτίδης  11(1).








Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια