Παραλίγο να… αυτοκτονήσουν οι γυναίκες του Ν. Βότση

Καλύτερες σε όλη τη διάρκεια του αγώνα οι γυναίκες του Ναύαρχου Βότση είδαν «τον χάρο με τα μάτια τους» στο τέλος αλλά τελικά επικράτησαν με 60-62 εκτός έδρας του ΕΟ Σταυρούπολης.





Οι παίκτριες της Κικής Λέφα είχαν πολύ μεγάλη διαφορά στην αρχή, όμως ο ΕΟΣ με πολλά εύστοχα σουτ στο δεύτερο ημίχρονο πλησίασε στο καλάθι, αλλά δε μπόρεσε να ισοφαρίσει ή και να περάσει μπροστά.
Δεκάλεπτα: 8-25, 20-33, 39-49, 60-62
Διαιτητές: Παπαδοπούλου Χρ.-Τζιοπάνος Γ.
ΕΟ ΣΤΑΥΡΟΥΠΟΛΗΣ (Μπαξεβάνος): Δημητριάδου 3(1), Τριανταφύλλου 4, Κεσόγλου 25(2), Δριστέλλα, Σαμαρά 14(4), Πετρίδου 12, Παυλίδου, Κανέλλογλου, Μυγδαλιά 2, Αναγνώστου, Μαγδαλιαννίδου. 
ΝΑΥΑΡΧΟΣ ΒΟΤΣΗΣ (Λέφα): Βατσιτσίδου 21(3), Γιοβαννοπούλου, Μηταριώτη 5(1), Ευσταθίου, Τυφλού 11(1), Ζηβώνη 2, Τζήμου 17, Παπαδάκη 6(1).

Δημοσίευση σχολίου

2 Σχόλια

Ο χρήστης Ιερόθεος Χατζηχαραλαμπίδης Υπεύθυνος Ακαδημιών ΕΟΣ είπε…
Μια ομάδα αυτοκτονεί όταν είναι άστοχη ή κάνει πολλά λάθη,νομίζω, και όχι όταν η αντίπαλη είναι εύστοχη στο δεύτερο ημίχρονο και έχει κερδίσει όλα τα άλλα δεκάλεπτα εκτός το πρώτο. Να μη γράφεται ότι να ΄ναι.
Ο χρήστης Tsiotras είπε…
Αγαπητέ Ιερόθεε, με τον τίτλο εννοούσα ότι ο Ν. Βότσης είχε πάρει τεράστια διαφορά την οποία έχασε στο τέλος. Σε καμία περίπτωση δεν ήθελα να θίξω την προσπάθεια της ομάδας σας...Οσο για το "ότι να ναι" δεν θέλω να το σχολιάσω, αν και νομίζω ότι υπάρχει μια εμπάθεια προς το πρόσωπό μου με την έκφραση αυτή...