Δίκαιη επικράτηση του Ευκλείδη επί της Αμυμώνης στο πρωτάθλημα του ΕΚΘ

Στο κλειστό της  Ευκαρπίας η ομάδα του Ευκλείδη παίζοντας πολύ καλό μπάσκετ μετά το πρώτο δεκάλεπτο, πήρε πιο εύκολα τη νίκη από ότι δείχνει το τελικό σκορ από την επικίνδυνη ομάδα της Αμυμώνης με 63-52 και διατηρήθηκε στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας του πρωταθλήματος του ΕΚΘ.


Οι παίκτες του Ευκλείδη μπήκαν μουδιασμένοι στο πρώτο δεκάλεπτο και η Αμυμώνη πήρε κεφάλι στο σκορ με 13-18. Στη συνέχεια, έσφιξαν την άμυνα και με κορυφαίους τον αλάνθαστο και εύστοχο Σμυρνιό και τον εκπληκτικό Φτεργιώτη, οι οποίοι είχαν σημαντική βοήθεια από τους Νικολαΐδη, Μωύσογλου και τον μαχητή Παπαδόπουλο,  πήραν το ροζ φύλλο αγώνα.

Ρεσιτάλ προπονητικής από τον Τηλέμαχο Ευσταθίου ο οποίος επανεμφανίστηκε στις τάξεις του Ευκλείδη μετά από αρκετό καιρό.

Δεκάλεπτα: 13-18, 34-31, 55-42, 63-52
Διαιτητές:  Φωτιάδου - Παπαρέγκας
ΕΥΚΛΕΙΔΗΣ (Ευσταθίου): Παπαδόπουλος 7, Γεωργιάδης, Σταματάκης, Τσουρέκας 3(1), Φτεργιώτης 23, Μωύσογλου 8, Πανίδης, Τζιαμπάζης, Νικολαΐδης 10, Σμυρνιός 12.
ΑΜΥΜΩΝΗ (Δούφαλης): Αβραμίδης 3, Βέσκος 2, Κουργιαννίδης 15 (1), Χατζηαγόρου 9, Σεραφείμ 3, Χατζηαθανασίου 4, Δούφαλης, Βαιράμης 11 (2), Μποζίνης 2, Βαλάσης, Καζαντζίδης, Λιόλιος 3.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια