Ήττα και δεύτερη θέση για τον Σ.Ε.Θ.

Μας έχει συνηθίσει ο Σ.Ε.Θ. σε αδιάφορα παιχνίδια να μην αποδίδει το 100% των δυνατοτήτων του με αποτέλεσμα να χαρίζει τα ροζ φύλλα αγώνα στους αντιπάλους του.







Πέρυσι ήταν ο Ο.Α.Σ.Θ. την προτελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος, φέτος είναι η Θέμιδα την τελευταία αγωνιστική των ομίλων του κυπέλλου.

Αδιάφορος από κάθε άποψη ο αγώνας στο 25ο δημοτικού σχολείου Τριανδρίας καθώς και οι δύο ομάδες είχαν εξασφαλίσει την παρουσία τους στην κλήρωση για τα προημιτελικά του θεσμού που οργανώνει το Εργατικό Κέντρο Θεσσαλονίκης και δεν υπήρχε πλεονέκτημα για την κατάκτηση της πρώτης θέσης.

Έτσι η Θέμιδα ήταν αυτή που βρήκε το έξτρα κίνητρο για τον αγώνα και αυτό δεν ήταν άλλο από το να «πληγώσει» τους περσινούς πρωταθλητές και φαβορί για την κατάκτηση του φετινού πρωταθλήματος. Και αυτό δεν άργησε να φανεί στον αγωνιστικό χώρο.

Ακολούθησε από κοντά στο πρώτο δεκάλεπτο τον Σ.Ε.Θ. με 9-14 και στο δεύτερο έκανε την έκρηξη της με 17-0 σερί και επιμέρους  σκορ 24-6 κλείνοντας το ημίχρονο με 33-20.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι εκτελωνιστές παρουσιάστηκαν πιο σοβαροί και κατάφεραν δύο λεπτά πριν το τέλος του αγώνα να μειώσουν σε 51-50. Παρά τις φιλότιμες προσπάθειες του Ψαρρόπουλου όμως, η ζημιά είχε γίνει. Η ομάδα των δικηγόρων άντεξε την πίεση και έφυγε νικήτρια με 59-54.

Δεκάλεπτα: 9-14, 33-20, 47-40, 59-54

ΣΕΘ (Κοσμάς): Γρηγοριάδης 17, Ταρνανίδης 13, Βλάχος 9(1), Ιωακειμίδης 8, Ψαρρόπουλος 7, Καπνιάς, Ελευθεριάδης, Τσιταμπάνης.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια