3Χ3 Urban Legends και Hoop Bec μαζί για το 3Χ3

Urban Legends και Hoop Bec ενώνουν τις δυνάμεις και γνώσεις τους υπό την αιγίδα της FIBA στην προκριματική διοργάνωση (Qualifier) για το φετινό Παγκόσμιο Πρωτάθλημα 3Χ3 (3Χ3 World Tour).





To 3Χ3 Urban Legends είναι στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσει ότι για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά επιλέχθηκε από την FIBA για να είναι προκριματική διοργάνωση (Qualifier) για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα 3Χ3 (3Χ3 World Tour).

Η ακαδημία Hoop Bec του Γιώργου Μασλαρινού θα διοργανώσει για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά το κορυφαίο τουρνουά 3Χ3 στην Βόρεια Ελλάδα και για πρώτη χρονιά με την προτροπή της FIBA θα συνεργαστεί με το Urban Legends με σκοπό την άνοδο της δημοτικότητας του νέου αυτού αγωνίσματος.

Στα πλαίσια αυτής της συνεργασίας ο νικητής των τουρνουά της Hoop Bec θα κερδίσει την δυνατότητα να αγωνιστεί απευθείας στον μεγάλο τελικό του 3x3 Urban Legends στην Αθήνα. Εκεί θα μπορέσει να διεκδικήσει την πρώτη θέση και την πρόκριση του στο 3x3 World Tour στην Πράγα στις 8 και 9 Αυγούστου, με όλα τα έξοδα πληρωμένα.

Οι ημερομηνίες των τουρνουά 3Χ3 Urban Legends (Αθήνα) και 3Χ3 Hoop Bec (Θεσσαλονίκη) θα ανακοινωθούν σύντομα, μείνετε συντονισμένοι!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια