Στην Α1 γυναικών η Νίκη Λευκάδας-Επικράτησε των Τιτάνων Δράμας με 57-43 και πανηγύρισε τη μεγάλη επιτυχία

Ιστορικές στιγμές ζει η Λευκάδα, καθώς το καμάρι της η Νίκη, ανέρχεται μετά από προσπάθεια αρκετών χρόνων στην Α1 γυναικών.




Οι παίκτριες του Νίκου Δουβίτσα δικαίωσαν τον τίτλο του φαβορί που είχαν από την αρχή της χρονιάς, αφού παρέμειναν αήττητες για 20 αγωνιστικές και επικράτησαν σήμερα για δεύτερη φορά επί των Τιτάνων Δράμας στο κατάμεστο από φιλάθλους κλειστό γυμναστήριο με 57-43.

Οι νησιώτισσες με εκπληκτική απόδοση όπως πάντα στο δεύτερο ημίχρονο και ιδιαίτερα στην τρίτο περίοδο περιόρισαν με προσαρμοσμένη άμυνα επάνω της την Κουτούση που πέτυχε 14 πόντους στο πρώτο ημίχρονο και στο δεύτερο μόλις δύο. Ακόμη άσκησαν πίεση πάνω στην Πελτέκη και έτσι μόνη απειλή ήταν η Γαϊτάνη, που πέτυχε τους περισσότερους πόντους της στο τέλος του αγώνα. Έτσι στην επανάληψη η διαφορά έφθασε σε υψηλά επίπεδα και η νίκη ήρθε καθαρά και απόλυτα δίκαια.

Δεκάλεπτα: 13-13, 29-24, 41-29, 57-43
Διαιτητές: Κωνσταντινίδου-Καρπάνος
ΝΙΚΗ ΛΕΥΚΑΔΑΣ(Δουβίτσας-Βαφειάς): Χαιριστανίδου 15(1), Αργυρού, Τζίμπο, Κανταρά 10, Μπαλλά 4, Κρητικού 5(1), Ψυχογιού 11(2), Μοσχοπούλου 10(2), Καββαδία, Λογοθέτη 2, Σταματέλου, Ανυφαντή.
ΤΙΤΑΝΕΣ ΔΡΑΜΑΣ(Μυλωνά): Γαϊτάνη 16(1), Στάικου, Φούντα, Γιαντσιώρη 2, Πελτέκη 4, Κουτούση 16, Δημητρακούδη, Κυριακίδου, Αλεξοπούλου, Χατζησάββα. 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια