Πετυχημένη η πρώτη εκδήλωση κοπής βασιλόπιτας του ΑΣ Champions Πανοράματος-Φωτορεπορτάζ

Σε μια πολύ όμορφη εκδήλωση την Κυριακή που μας πέρασε έγινε η πρώτη κοπή βασιλόπιτας του Αθλητικού Συλλόγου Champions Πανοράματος.






Οι υπεύθυνοι του συλλόγου ευχαριστούν θερμά όλους τους επίσημους προσκεκλημένους, γονείς, αθλητές και φίλους που τους τίμησαν με την παρουσία τους στην πρώτη επίσημη εκδήλωση του συλλόγου.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες στο Ζαχαροπλαστείο «Τρίγωνα Πανοράματος ΤΑΣΟΣ» για την βασιλόπιτα του συλλόγου και στο αρτοζαχαροπλαστείο «ALBUS».

Όλοι οι αθλητές του συλλόγου παρέλαβαν δώρο μια πετσέτα αγώνα προσφορά της εταιρείας ΚΥΑΝΑ την οποία ευχαριστούν θερμά, ένα πακέτο στοματικής υγειινής, ενώ οι τυχεροί των φλουριών ήταν οι Χριστοδούλου Θανάσης, Μπάμπας Κωνσταντίνος και Καζάκος Θανάσης που κέρδισαν από ένα επιτραπέζιο παιχνίδι.

Στην εκδήλωση τιμήθηκαν οι φύλακες του γηπέδου Σαρίδης Διονύσης, Πηλίδης Θανάσης και Παναγιωτίδης Γιάννης για την προσφορά τους στην ομαλή λειτουργία των εγκαταστάσεων της περιοχής.

Μετάλλιο παρέλαβαν και οι αθλητές Σαραντής Σταύρος, Σαχανίδης Δημήτρης και Γιαννόπουλος Βασίλης που αποτέλεσαν με τις πράξεις τους υπόδειγμα αθλητή για την ακαδημία.

Μετά το τέλος της εκδήλωση ακολούθησε μπουφές για προσκεκλημένους και αθλητές.





















Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια