Σπαθάρη: «Να αποδεικνύουμε ότι είμαστε το φαβορί»

Ο Κρόνος Αγίου Δημητρίου έχει ξεχωρίσει στον πρώτο Όμιλο του πρωταθλήματος της Α2 Γυναικών θέτοντας ως στόχο την επιστροφή στην Α1 κατηγορία. Βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας έχοντας πραγματοποιήσει ως τώρα καλή πορεία.








 Μια από τις πιο έμπειρες παίκτριες της ομάδας είναι και η Κατερίνα Σπαθάρη, η οποία μιλώντας στην ιστοσελίδα της ΕΟΚ δεν έκρυψε ότι αποδέχεται τον τίτλο του φαβορί για την άνοδο, όπως οι περισσότεροι έχουν χαρακτηρίσει τον Κρόνο. Επίσης αναφέρεται και στο διπλό ρόλο που έχει, αυτόν της μητέρας και της αθλήτριας.

Έχετε κάνει καλή πορεία στο πρωτάθλημα της Α2 κατηγορίας. Υπάρχει κάποιο μυστικό;

«Δεν έχουμε κάποιο ιδιαίτερο μυστικό. Ο Κρόνος διαθέτει  έμπειρες παίκτριες και παράλληλα πολύ καλές μικρές και ταλαντούχες αθλήτριες που βοηθάνε να βγαίνει μια ποιοτική προπόνηση. Το αποτέλεσμα που φαίνεται στο γήπεδο  είναι εξαιτίας της καλής δουλειάς που κάνουμε  και της εμπειρίας μας».

Σας βαραίνει το γεγονός ότι όλοι σας θεωρούν ως το αδιαφιλονίκητο φαβορί για την άνοδο στην Α1 κατηγορία;

«Θεωρώ ότι ξεκινήσαμε το πρωτάθλημα ως φαβορί εξαιτίας του ρόστερ που διαθέτουμε. Πρέπει σε κάθε ματς που παίζουμε να έχουμε καλή απόδοση και να αποδεικνύουμε ότι είμαστε το φαβορί. Και ελπίζω στο τέλος του πρωταθλήματος να δικαιώσουμε όσους πιστεύουν αυτό. Πάντως, εμείς, δεν έχουμε κάποιο ιδιαίτερο άγχος, καθώς ξέρουμε τις δυνατότητές μας και τι ζητάμε μέσα στο γήπεδο».

Τι είναι αυτό που κατά τη γνώμη σου διακρίνει το πρωτάθλημα της Α2 Γυναικών τη φετινή σεζόν;

«Εκτός ελαχίστων εξαιρέσεων, τα παιχνίδια είναι πολύ δυνατά και  το γεγονός ότι αγωνίζονται αρκετές αθλήτριες με θητεία χρόνων στην Α1 κάνουν το πρωτάθλημα να είναι πιο ποιοτικό. Αυτό είναι πολύ σημαντικό και ταυτόχρονα βοηθάει στο να έρχεται και κόσμος στα γήπεδα». 

Πως μπορείς και συνδυάζεις το ρόλο της αθλήτριας και της μητέρας;


«Αποφάσισα να κάνω οικογένεια, αλλά δεν ήθελα να σταματήσω και το μπάσκετ. Με καλή θέληση και προγραμματισμό μπορείς να τα συνδυάσεις και τα δύο. Τόσο η οικογένεια μου όσο και το μπάσκετ είναι η ζωή μου και πραγματικά είναι απίστευτο το συναίσθημα όταν τα παιδιά μου έρχονται στο γήπεδο για να με παρακολουθήσουν».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια