Παλικαρίσια νίκη του Ευκλείδη επί του ΟΤΕ σε αγώνα κυπέλλου του ΕΚΘ

Νίκη στο τέλος πέτυχε ο Ευκλείδης καθώς επικράτησε με 57-56 του ΟΤΕ για το κύπελλο του ΕΚΘ.







Στο κλειστό της  Ευκαρπίας η ομάδα του Ευκλείδη, που παρατάχθηκε με μόλις 7 παίκτες, πήρε νωρίς το προβάδισμα φθάνοντας με εύκολο τρόπο στο καλάθι. Στη συνέχεια, οι παίκτες του ΟΤΕ έσφιξαν την άμυνα, πλησίασαν επικίνδυνα και πέρασαν μπροστά στη λήξη του ημιχρόνου με το εύθραυστο 28-24.

Στο δεύτερο ημίχρονο ανέλαβαν δράση οι  Τσουρέκας (12 πόντοι), Φτεργιώτης (10 πόντοι) και ο δαιμόνιος Μωύσογλου (6 πόντοι) και το παιχνίδι κυλούσε με εναλλαγές στο σκορ μη μπορώντας να ξεφύγει καμία ομάδα.

Στα τελευταία λεπτά, όταν η μπάλα ήταν πολύ βαριά, ο Τσουρέκας με πέντε συνεχόμενους πόντους έβαλε τον Ευκλείδη μπροστά, απαντώντας έτσι στην ευστοχία του ΟΤΕ και το τελειωτικό χτύπημα δόθηκε από τον Φτεργιώτη ο οποίος ευστόχησε σε μπάσιμο μετά από επαναφορά του Τσουρέκα.

Πολύ σημαντική για την ομάδα του Ευκλείδη, η παρουσία των Παπαδόπουλου και Γεωργιάδη στην άμυνα και στα ριμπάουντς, καθώς και των Σταματάκη και Σμυρνιού στην πιεστική άμυνα.

Από τον ΟΤΕ, ασταμάτητος ήταν ο Μαρκόπουλος ο οποίος έδειξε πως θα κέρδιζε το παιχνίδι μόνος του, μέχρι τη στιγμή που προσαρμόστηκε η άμυνα πάνω του.

Δεκάλεπτα: 15-9, 24-28, 43-40, 57-56
Διαιτητές: Παπαγεράς-Πεχλιβάνης
ΕΥΚΛΕΙΔΗΣ (Τσουρέκας): Παπαδόπουλος , Γεωργιάδης 1, Σταματάκης 6 , Τσουρέκας 13(1), Φτεργιώτης 18, Μωύσογλου 15, Πανίδης, Σμυρνιός  5.

ΟΤΕ (Καλαϊτζόγλου):  Ροίδης 5, Κεφαλάς 5 (1), Χρυσουλτίδης 2, Κλάρος 4, Παπανικολάου 2, Γεωργιάδης 7, Μαρκόπουλος 21 (4), Αγτζίδης, Κατσιαρμάς, Ντιζλής 8, Μπέλτσος, Καλαιτζόγλου 2.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια