Μαραθώνας : «Τέρμα η ατιμωρησία»-Ζητά την εξαίρεση των Τσανακτσίδη, Βασιλόπουλου

Από το ΔΣ του Μαραθώνα πήραμε την κάτωθι επιστολή για το χθεσινό παιχνίδι και την πρώτη ήττα της ομάδας:












«Το ότι θα έφτανε κάποια στιγμή η πρώτη ήττα για την ομάδα μας ήταν αναμενόμενο και φυσιολογικό αλλά θα προτιμούσαμε να έχουμε χάσει από την αντίπαλη ομάδα και όχι από δύο άτομα τα οποία ήρθαν απλά στο γήπεδο για να πάρουν δέκα ευρώ και να φύγουν.

Οι διαιτητές Τσανακτσίδης και Βασιλόπουλος είναι γνωστοί στον χώρο του τοπικού μπάσκετ για τα κατορθώματα τους και ειδικά για ο Τσανακτσίδης ο οποίος πριν από λίγο καιρό είχε ξαναγίνει ο αρνητικός πρωταγωνιστής σε παιχνίδι Α΄ τοπικού με την γηπεδούχο ομάδα να ζητά την εξαίρεση του.

Εκτός του ότι δεν γνώριζαν τους βασικούς κανονισμούς του φάουλ που οδηγεί σε βολές ή όχι και έδιναν σε ίδια σφυρίγματα την μία βολές και την άλλη όχι, αφού παίκτες της αντίπαλης ομάδας παραδεχόντουσαν την παράβαση τους στον προπονητή μας προσωπικά, αφού προκάλεσαν την απορία ακόμα και των ανθρώπων στην γραμματεία για κάποια σφυρίγματα πήραν αυτό το ύφος χιλίων καρδιναλίων στο κέντρο του γηπέδου και άρχισαν να μοιράζουν τεχνικές ποινές.

Λογικό γιατί κανένας από τους δύο δεν έχει ασχοληθεί ως παίκτης με το μπάσκετ ακόμα και στο χαμηλότερο τοπικό επίπεδο για να ξέρει την αίσθηση του να έχεις 200 σφυγμούς και ο άλλος να σε κοιτάει υποτιμητικά. Το ύφος αυτό όμως κάθε τέτοιου είδους άνθρωποι το αποκτούν από την ατιμωρησία η οποία υπάρχει από την αρμόδια αρχή και από τον μηδενικό έλεγχο.

Μπορεί λοιπόν κάποιος να σφυρίζει ότι θέλει και μετά να τιμωρούνται παίκτες και προπονητές όπως γίνεται εδώ και χρόνια με τα φουσκωμένα φύλλα αγώνος που γράφουν παιδιά σαν αυτά τα οποία θέλουν να νιώσουν ότι κάπου επιβάλλονται σαν άνθρωποι, γιατί δεν μπορούν πουθενά αλλού στην ζωή τους, χωρίς να βάζουμε στο σύνολο αυτό συναδέλφους τους η οποίοι έχουν εξαίρετη συμπεριφορά κι ακόμα και να μην θέλουν να εξηγήσουν το σφύριγμα τους αντιμετωπίζουν παίκτες και προπονητές με σεβασμό.

Όλα ξεκίνησαν από το σημείο που η ομάδας μας δέχτηκε δέκα συνεχόμενους πόντους από παίκτη ο οποίος ήταν δέκα δευτερόλεπτα στην ρακέτα σε κάθε επίθεση και αφού είχε γίνει χαμηλόφωνη από κοντά επισήμανση από τον προπονητή μας και στους δύο διαιτητές.

Όταν όμως δέχεσαι το ίδιο καλάθι για πέμπτη συνεχόμενη φορά δεν μπορείς να παραμείνεις ψύχραιμος και το μόνο που είχαν οι κύριοι σαν απάντηση ήταν «δεν υπάρχουν τρία δευτερόλεπτα» αδυνατώντας να δουν τα πόδια του 43χρονου ψηλού της αντίπαλης ομάδας, με αποτέλεσμα τα σφυρίγματα τους να γίνουν προκλητικά αντίθετα απέναντι στην ομάδα μας γιατί τολμήσαμε να τους μιλήσουμε.


Ο Μαραθώνας Καλαμαριάς ζητά την εξαίρεση και των κυρίων Τσανακτσίδη και Βασιλόπουλου από τους αγώνες όλων των αγωνιστικών τμημάτων ακόμα και από το μίνι γιατί είναι επικίνδυνο για την σωματική και ψυχική υγεία των παιδιών μας».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια