«Καθαρή» ήττα για τις γυναίκες του ΠΑΟΚ στην Κω

Δεν τα κατάφερε ο ΠΑΟΚ να επικρατήσει στην Κω του Ιπποκράτη και γνώρισε την ήττα με 78-59. Η ομάδα του όμορφου νησιού των Δωδεκανήσων ήθελε περισσότερο τη νίκη, καθώς έτσι απέφυγε την διαδικασία των πλέι-άουτ παραμένοντας ότι και να γίνει στην Α1.






Από την άλλη ο «Δικέφαλος», κατέλαβε την πέμπτη θέση και θα αντιμετωπίσει στα πλέι-οφ με μειονέκτημα έδρας την Αναγέννηση Νέου Ρυσίου στον «εμφύλιο» της Θεσσαλονίκης.    

Ο Ιπποκράτης από την πρώτη κιόλας περίοδο είχε πάρει κεφάλι στο σκορ και επέβαλλε τον δικό του ρυθμό. Κάλντγουελ και Κεχαγιά, που επέστρεψε δυναμικά από τον τραυματισμό της, έδωσαν επιπλέον ώθηση στην ομάδα της Κω, που χωρίς να χάσει σε κανένα σημείο τον έλεγχο, έφτασε τελικά στην πολυπόθητη νίκη.  Για τον ΠΑΟΚ ξεχώρισαν Σπανίδου και Καλαμπάκου.

Δεκάλεπτα: 24-13, 43-30, 56-48, 78-59
Διαιτητές: Παυλόπουλος-Ραχιώτης
ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ ΚΩ(Παπούλης): Χελιώτη 6, Χατζησουλεϊμάν, Κάλντγουελ 24, Κασάπογλου 2, Πατμίου, Γούναρη 8(1), Κεχαγιά 18 (3), Σβίνου 4, Σαράγια, Δρεττάκη 2, Γιαννακοπούλου 4, Κουφογιάννη 10.
ΠΑΟΚ (Μασλαρινός): Κυρατζή, Τελλίδου 9, Καλομιτσίνη 2, Σπανίδου 20 (1), Καλαμπάκου 14 (1), Γαβρίλη 5 (1), Ράτζα Τ. 4, Νάστου 4, Κοντογεώργου 1, Τσελεμπή.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια