Φιλικά των ακαδημιών του Αθλου Αλεξάνδρου και του ΑΟΚ Βέροιας-Φωτορεπορτάζ

Πραγματοποιήθηκαν σήμερα στο κλειστό γυμναστήριο «Δ. Βικέλας» του Μακροχωρίου  σε μια άκρως αθλητική ατμόσφαιρα φιλικοί αγώνα της ακαδημίας Αθλος Αλεξάνδρειας και του ΑΟΚ Βέροιας στα τμήματα τζούνιορ (2005-2006), προμίνι (2003-2004) και μίνι (2002-2001).






Οι εκολαπτόμενοι μπασκετμπολίστες ευχαριστήθηκαν τα παιχνίδια, έδωσαν μεγάλες «μάχες» στο παρκέ και άφησαν πολλές υποσχέσεις για το μέλλον.

Από τον Άθλο για ακόμη μια φορά εντυπωσιακή ήταν η συμμετοχή των παιδιών στο τουρνουά, τόσο αριθμητικά όσο και από πλευράς απόδοσης των μικρών αθλητών. Ο εκ των προπονητών του Άθλου Αλεξάνδρειας Θεόδωρος Τσάτσας δήλωσε:

«Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά που αγωνίστηκαν σήμερα και απέδειξαν ότι το Ελληνικό μπάσκετ μέσα από την δουλειά που γίνεται στη βάση του, από τις ακαδημίες των συλλόγων, δεν έχει να φοβηθεί τίποτε. Εμείς στον Άθλο προσπαθούμε να δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας τόσο καθημερινά στις προπονήσεις, όσο και μέσω των εκδηλώσεων του συλλόγου με στόχο  να πάρουν οι αθλητές μας τα εφόδια που χρειάζονται στην αθλητική αλλά και στην  παιδαγωγική τους ανάπτυξη.

Προσωπικά ευχαριστώ τον Άθλο για την ευκαιρία που μου έδωσε να κάνω τα πρώτα μου προπονητικά βήματα σε ένα τόσο ιδανικό περιβάλλον με τη συνεργασία εξαίρετων και καταξιωμένων προπονητών».

Ο Άθλος προετοιμάζει τη συμμετοχή με όλα τα τμήματά του και σε άλλα τουρνουά με ακαδημίες γειτονικών πόλεων αλλά και την αποστολή σε ένα τριήμερο τουρνουά που θα προκαλέσει τεράστια αίσθηση και θα ανεβάσει ακόμη περισσότερο το πρεστίζ του συλλόγου.








Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια