Κτιστάκης: «Παρέχει τις κατάλληλες συνθήκες για δουλειά ο Πρωτέας Βούλας»

Με ιδανικό τρόπο ξεκίνησε στον πάγκο του Πρωτέα ο Γιάννης Κτιστάκης, καθώς επιβλήθηκε του Αθηναϊκού στην δεύτερη παράταση (80-78). Ο νέος τεχνικός του συλλόγου της Βούλας οδήγησε την ομάδα του στη νίκη στο ντέρμπι με τον Αθηναϊκό και πλέον καταστρώνει τα πλάνα του για τους επόμενους στόχους που είναι προ των πυλών.






Ο Γιάννης Κτιστάκης μίλησε στην ιστοσελίδα του ΣΕΠΚ (sepk.gr) για το νέο κεφάλαιο της καριέρας του, για το ρόστερ της ομάδας αλλά και για τα όσα βρήκε στα Νότια προάστια. Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για τη συνεργασία του με τον Πρωτέα Βούλας

«Είναι ένα σωματείο που δουλεύει πολύ οργανωμένα σε όλα τα επίπεδα και παρέχει τις κατάλληλες συνθήκες σε όλους για να εργαστούν απερίσπαστοι πάνω στον τομέα τους. Αγωνιστικά διαδέχτηκα έναν πολύ καλό προπονητή και φίλο, τον Αλέκο Δάγλα, ο οποίος όλα αυτά τα χρόνια έχει κάνει εξαιρετική δουλειά και τα αποτελέσματα που έφερε το αποδεικνύουν».

Για τους στόχους που υπάρχουν

«Το σωματείο αυτή τη στιγμή έχει προκριθεί στο Final 4 κι αυτός είναι ένας στόχος που υπάρχει στο μυαλό μας. Στο πρωτάθλημα υπάρχει ένα μειονέκτημα, καθώς με το Ελληνικό είμαστε πίσω με 2-0, ενώ με τον Παναθηναϊκό είμαστε στο 1-1. Δεν θέλουμε να πούμε κάτι από τώρα.

Σίγουρα η αποστολή μας στο πρωτάθλημα είναι δύσκολη, όμως η μεγάλη εμπειρία και ποιότητα των παικτριών μας δίνουν το περιθώριο να αισιοδοξούμε. Στο παρελθόν έχουν καταφέρει να φέρουν εις πέρας ανάλογες αποστολές. Ελπίζουμε ότι θα καταφέρουμε να ανατρέψουμε κάποιες καταστάσεις».

Για το ρόστερ της ομάδας


«Υπάρχει ένα κράμα πολύ καλών κι έμπειρων παικτριών, επιπέδου Εθνικής ομάδας, οι οποίες μαζί με κάποια νεαρά πολύ ταλαντούχα κορίτσια απαρτίζουν την δωδεκάδα. Τα τελευταία χρόνια ο σκοπός του Πρωτέα είναι παράλληλα με τον πρωταγωνιστικό ρόλο που έχει στο γυναικείο μπάσκετ να μπορεί να βγάλει νέες αθλήτριες και να τις μυήσει στο πνεύμα του πρωταθλητισμού. Αυτό είναι μία διαδικασία που απαιτεί πολύ υπομονή, επιμονή και μεγάλη προσπάθεια καθημερινά από τα κορίτσια. Προσπάθειες ανάδειξης νέων παιδιών όπως αυτή που κάνει ο Πρωτέας είναι υπερπολύτιμες και τις χρειάζεται το γυναικείο μπάσκετ κι η Εθνική ομάδα γιατί τα τελευταία χρόνια παρατηρείται μία στασιμότητα με αποτέλεσμα να μην υπάρχει μία ανανέωση».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια