Ακρίβου: «Με το μπάσκετ μαθαίνεις να ωριμάζεις»

Η Μαργαρίτα Ακρίβου το καλοκαίρι πήρε μεταγραφή στον Ίκαρο Καλλιθέας που αγωνίζεται στην Α2 του γυναικείου μπάσκετ, δηλώνοντας ικανοποιημένη για την επιλογή της, ενώ ανοίγει τα χαρτιά της για τους στόχους της μελλοντικά που φτάνουν μέχρι την συμμετοχή της στην Εθνική Ελλάδος. Αναλυτικά η συνέντευξη στο Postgame.gr:


Μαργαρίτα είσαι ευχαριστημένη από την καλοκαιρινή επιλογή σου να καταλήξεις στον Ίκαρο;

«Σαφώς και είμαι πολύ ικανοποιημένη με την επιλογή μου. Ο Ίκαρος μου έχει προσφέρει όχι μόνο βελτίωση αλλά και μοναδικές στιγμές που με έχουν στιγματίσει βαθιά».

Ποιοι είναι οι στόχοι σας για φέτος;

«Κύριος στόχος ήταν η σωτηρία και η παραμονή στην Α2. Από εκεί και πέρα μία καλή θέση, είναι αυτή που δίνει κίνητρο στην ομάδα να συνεχίσει να αγωνίζεται με πάθος. Όσον αφορά το τμήμα νεανίδων στόχος είναι να κερδίσουμε περισσότερα παιχνίδια και να είμαστε ανταγωνιστικές και μέσα απ’ αυτό να βελτιωνόμαστε ομαδικά και ατομικά».

Το κεφάλαιο Εθνική είναι κάτι που σε απασχολεί;

«Η Εθνική ανέκαθεν αποτελούσε έναν από τους στόχους καθώς είναι μία από τις μεγαλύτερες τιμές για έναν αθλητή, να αγωνίζεται με την φανέλα της χώρας του. Παρόλα αυτά πρωταρχικός μου στόχος είναι να δίνω το 100%, βοηθώντας την ομάδα μου να πετύχει τους στόχους της».

Πως βλέπεις το επίπεδο του Ελληνικού μπάσκετ;

«Τα τελευταία χρόνια παρά τις οικονομικές δυσκολίες που αντιμετωπίζει έχει καταφέρει να δημιουργήσει ανταγωνιστικά πρωταθλήματα με ποιότητα αλλά και θέαμα ταυτόχρονα. Μ’ αυτό τον τρόπο προσελκύει όλο και περισσότερο κόσμο ανεξαρτήτως ηλικίας, γεμίζοντας αρκετά γήπεδα, πράγμα πολύ αισιόδοξο».

Ένα μήνυμα στον κόσμο που αγαπάει το μπάσκετ;

«Στο μπάσκετ δεν μαθαίνεις μόνο συστήματα ή πώς να σουτάρεις, αλλά και να ωριμάζεις ξεπερνώντας κάθε εμπόδιο και κυνηγώντας τα όνειρα σου».


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια