Νίκη με ανατροπή για τους Κένταυρους

Στην σημερινή αναμέτρηση με την Αγχίαλο οι Κένταυροι έπαιξαν όσο χρειάστηκε και τελικά κέρδισαν με 64-55.












Όπως γράφει η ιστοσελίδα των νικητών, «για άλλη μια φορά οι Κένταυροι μπήκαν νωθρά στο παιχνίδι δίνοντας πολλές κατοχές στους αντιπάλους παρόλα αυτά βρέθηκαν να προηγούνται στο τέλος του πρώτου δεκαλέπτου με 13-11.

Τα πράματα άλλαξαν στη δεύτερη περίοδο όπου η Αγχίαλος αντέδρασε οι παίκτες μας δεν βρήκαν λύσεις στην άμυνα ζώνης των αντιπάλων και τελικά το ημίχρονο μας βρήκε πίσω με 23-32.

Το ίδιο έργο και στη τρίτη περίοδο με την ομάδα μας να δυσκολεύεται να βρει ρυθμό πράγμα που εκμεταλλεύτηκαν οι αντίπαλοι και παρέμειναν στο τέλος της τρίτης περιόδου μπροστά με 39-46.

Αρχή τέταρτης περιόδου και ανεβάσαμε την απόδοση μας όπως και την άμυνα μας πράγμα που δημιούργησε προβλήματα στην ομάδα της Αγχιάλου, έγιναν κλεψίματα βρήκαμε επιτέλους ρυθμό και στην επίθεση και με επιμέρους σκορ 25-9 δέν δώσαμε άλλα περιθώρια στους αντιπάλους και έτσι ήρθε το τελικό 64-55.

Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά σήμερα αλλά δυστυχώς δεν υπάρχει χώρος για ενθουσιασμούς καθώς έρχονται και άλλα ματς χωρίς να υπάρχει περιθώριο για άλλες απώλειες. Σκυμμένα κεφάλια λοιπόν και όλοι στις προπονήσεις!

Ευχάριστο για την ομάδα μας η επάνοδος στην αγωνιστική δράση μετά από τρεις μήνες του Μουρατίδη Κοσμά που του ευχόμαστε σιδερένιος».

Δεκάλεπτα: 13-11, 23-32, 39-46, 64-55
Διαιτητές: Παπαδοπούλου Χ.-Βασιλόπουλος
ΑΚ ΚΕΝΤΑΥΡΟΙ (Γεωργιάδης-Χρήστογλου): Υφαντίδης, Κόντζογλου, Γαλής 13, Λιθηρόπουλος 3(1), Βακαλόπουλος, Αλεξιάδης 11(3), Γεωργιάδης Γ. 3(1), Ντίνας 4, Γεωργιάδης Ν. 16, Καραγεωργίου Α., Μουρατίδης, Καραγεωργίου Δ 14(4).

ΑΓΧΙΑΛΟΣ (Παράσχος): Μανιατόπουλος 8, Καραγκιαούρης 2, Παράσχος, Τρακοσάρης 14(2), Ψάλτης, Κετάνης, Βαϊνάς 9, Σεϊταρίδης 9(1), Θεοδωρίδης 11(1), Τσουκάλης 2, Αντζελ.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια