Νικηφόρα η πρεμιέρα του Τζίκου στον πάγκο του Θριάμβου Ταγαράδων

Με ηγέτη εντός γηπέδου τον Βαγγέλη Βλάχο, που με 23 πόντους έκανε θριαμβευτική επιστροφή στην ομάδα, και εκτός γηπέδου τον έμπειρο προπονητή Νίκο Τζίκο, στον οποίο δόθηκε το χρίσμα από τη διοίκηση να είναι ο προπονητής της ομάδας μέχρι το τέλος της σεζόν, ο Θρίαμβος Ταγαράδων πήρε δια πυρός και σιδήρου την πρώτη του νίκη για το 2015, κερδίζοντας με 55-47 την μαχητική ομάδα της Πλατείας στο κλειστό του Ν. Ρυσίου.

Το παιχνίδι ήταν ντέρμπι από την αρχή μέχρι το τέλος, με τις δύο ομάδες να συμβαδίζουν στο σκορ σχεδόν σε όλη τη διάρκειά του, και είχε μια άγρια ομορφιά, καθώς ήταν αρκετά σκληρό, λόγω της βαθμολογικής σπουδαιότητάς του. Χαρακτηριστικό στοιχείο του αγώνα ο συνολικός καταλογισμός 54 φάουλ (25-29) αλλά και 6 τεχνικών ποινών (3-3) και μίας αποβολής. Πιο ψύχραιμοι στο τέλος οι παίκτες των γηπεδούχων, υπό την μαεστρική καθοδήγηση του νέου προπονητή τους, κατάφεραν να πάρουν την πολύτιμη νίκη που τους ανέβασε στη βαθμολογία. 

MVP των νικητών ο Βλάχος με 23 πόντους και καλή άμυνα στα ατού των αντιπάλων, ακολουθούμενος από τους Μπατσίλα με 11 και Κυριακού με 14. Συγκινητική και η προσπάθεια του Μουδούρη, που αν και τραυματίας έσφιξε τα δόντια και αγωνίστηκε παρά τους πόνους που ένιωθε στο δεξί πόδι. Από τους ηττημένους, που δεν κατέθεσαν σε κανένα σημείο του αγώνα τα όπλα, ξεχώρισαν ο Κίνης και ο Τσακίρης με 10 και 11 πόντους αντίστοιχα.
Δεκάλεπτα: 13-14, 23-23, 34-34, 55-47
Διαιτητές: Ζάχος-Λόλι
ΘΡΙΑΜΒΟΣ ΤΑΓΑΡΑΔΩΝ (Τζίκος): Μπατσίλας 11(1), Βακάλης 2, Μουδούρης 3, Παπαθανασίου, Καραγεωργόπουλος 1, Τσούλος, Δημητριάδης 1, Κυριακού 14, Μαντόπουλος, Βλάχος 23(1).

ΠΛΑΤΕΙΑ (Χρυσοχόου): Χατζηηλίας 1, Καλαϊτζίδης 8, Ιωαννίδης 4, Παπαδόπουλος 3, Σαμαρτζίδης, Τσακίρης 11(2), Κίνης 10(2), Καλογερόπουλος 8, Μουλος 2, Γιαννίρης.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια