Καθαρή επικράτηση για τη Θέμιδα στο κύπελλο του ΕΚΘ

Καλύτερη η Θέμις επικράτησε του Ευκλείδη με 57-44 στον πρώτο αγώνα για το κύπελλο του ΕΚΘ.







Ενα πολύ κακό πρώτο δεκάλεπτο των παικτών του Ευκλείδη έφερε την γηπεδούχο ομάδα Θέμις να προηγείται στη λήξη του με 27-7.

Στις επόμενες τρεις περιόδους, οι παίκτες του Ευκλείδη ισορρόπησαν το παιχνίδι, έπαιξαν στα ίσια τους αθλητικότατους και εμπειρότατους παίκτες της Θέμιδας που πρωταγωνιστούν στην πρώτη κατηγορία του πρωταθλήματος και συμμετέχουν και στην Γ1 κατηγορία της ΕΚΑΣΘ.

Με επιθετική αιχμή  τον εκπληκτικό Τσουρέκα που τέλειωσε τον αγώνα με πέντε τρίποντα, πάλεψαν και κατάφεραν να πάρουν αρκετά επιθετικά και αμυντικά ριμπάουντς (Παπαδόπουλος, Γεωργιάδης και Νικολαΐδης) από τους  ψηλότερους παίκτες της Θέμιδας.

Η ομάδα του Ευκλείδη η οποία πρωταγωνιστεί στην δεύτερη κατηγορία του πρωταθλήματος, στάθηκε άτυχη στην κλήρωση του κυπέλλου και μπήκε στον ίδιο όμιλο με την πρωταθλήτρια της πρώτης κατηγορίας, ομάδα των εκτελωνιστών, με την Θέμιδα (πρώτη κατηγορία) και τον ΟΤΕ που παίζει επίσης στην ίδια κατηγορία.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Θέμις συμμετέχει και στο πρωτάθλημα της ΕΚΑΣΘ στην Γ1 κατηγορία, με το όνομα Ελβετία 2005 και έχει στις τάξεις της έναν από τους καλύτερους σκόρερ, τον Γιάννη Βασιλείου ο οποίος πρωταγωνίστησε και στον χθεσινό αγώνα.
Προπονητής της είναι ο πολύπειρος Μιχάλης Γιαννουζάκος.

Δεκάλεπτα: 27-7, 35-23, 47-34, 57-44
Διαιτητές : Σπανός - Γεωργιάδου
ΘΕΜΙΣ (Γιαννουζάκος): Ικας, Δρίζης, Σιμιτζής 5 (1), Κυριακού 2, Φυλακτός, Ρούφος 4, Νικολούσης 8 (2), Ανδρέου 6, Βασιλείου 28 (3), Αγγελής 4, Κορκακάκης.
ΕΥΚΛΕΙΔΗΣ (Τσουρέκας-Πανίδης): Παπαδόπουλος 6, Σταματάκης 5 (1), Γεωργιάδης 3, Τσουρέκας 15 (5), Μωυσόγλου 7, Πανίδης, Νικολαΐδης 6, Σμυρνιός 2.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια