Ένα βήμα πριν το Πανελλήνιο Σχολικό, αγόρια και κορίτσια του Φρυγανιώτη-Φωτορεπορτάζ από τις σημερινές επιτυχίες επί Λυκείων της Καβάλας

Ένα παιχνίδι απέμεινε για τα αγόρια και τα κορίτσια του Φρυγανιώτη προκειμένου να συμμετάσχουν στην τελική φάση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Λυκείων Ελλάδας Κύπρου, που θα διεξαχθεί από 30/3-1/4 στην Λάρνακα της Κύπρου, μετά τις σημερινές τους επιτυχίες στην Πολίχνη επί των Λυκείων της Καβάλας.

Πιο συγκεκριμένα τα αγόρια επικράτησαν εύκολα του 2ου Καβάλας με 54-36. Η ομάδα του Λευθέρη Χατζηκυριακίδη κατέβηκε με την ακόλουθη σύνθεση: Χατζηκυριακίδης 22, Βασιλείου 6, Κωνσταντινίδης 10, Γιαννακόπουλος 4, Καρασίμος 4, Δέμπης 8, Καραγιαννίδης, Δελής, Λαμπρινός, Χριστοδούλου, Ψαρράς, Μπατσιούλας.

Τα κορίτσια κέρδισαν με 35-24 το 1ο Καβάλας. Την ομάδα κοουτσάρισε ο Στέργιος Χαλκιάς και συμμετείχαν οι εξής παίκτριες: Μουταφίδου 14, Τσαπόγα 8, Κοντογιάννη 2, Χριστοδούλου, Κραγιοπούλου 2, Φασούλα 6, Σταμούλη, Φλωρίδου 2, Γκόγκου, Παπαδοπούλου.

Αντίπαλος των κοριτσιών θα είναι Λύκειο της Δράμας, με τον αγώνα να διεξάγεται στις Σέρρες, ενώ είναι πολύ πιθανόν και τα αγόρια να αντιμετωπίσουν το ίδιο Λύκειο από την πόλη της Ανατολικής Μακεδονίας.






Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια