Τρίτο συνεχόμενο «διπλό» για το Μέγα Αλέξανδρο Ηλιούπολης

Σε ένα πολύ δυνατό και κλειστό παιχνίδι στο κλειστό της Σταυρούπολης ο Μέγας Αλέξανδρος Ηλιούπολης επικράτησε επί του γηπεδούχου Αρίωνα Μενεμένης με 54-56.





Ο αγώνας στη μεγαλύτερη διάρκειά του έβρισκε τους φιλοξενούμενους να έχουν το προβάδισμα και να ελέγχουν το ρυθμό παίζοντας πολύ δυνατά και έξυπνα στην άμυνα, πάνω  στα ατού των αντιπάλων. Στο τελευταίο δίλεπτο ο Αρίων έφτασε κοντά στην ανατροπή, αλλά δεν τα κατάφερε.

Όλα τα «όπλα-παίκτες» των νικητών που χρησιμοποιήθηκαν, συνέβαλλαν το καλλίτερο και με πόντους και με καλή άμυνα, έτσι ώστε να φτάσει η ομάδα στο τρίτο συνεχόμενο «διπλό» κόντρα σε έναν πολύ ανταγωνιστικό και έμπειρο αντίπαλο.

Δεκάλεπτα: 14-16, 27-32, 38-50, 54-56
Διαιτητές: Κουτσουμάρης-Κασόλης
ΑΡΙΩΝ ΜΕΝΕΜΕΝΗΣ (Μίντζας): Γιαλέλης  4,  Γεωργιάδης  8, Καλέσης  5,  Κυριαζίδης  15(3), Τράκας  2,  Καζής, Διαμαντόπουλος  6, Βασιλειάδης-Παπαθανασίου  14.
ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΗΛIOYΠΟΛΗΣ (Σταυρόπουλος): Κολογοσίδης  3(1), Γεράκης  10, Σάντης  4(1), Δημητριάδης  6, Πανταχός  4, Ικιούζης 7, Ζουμπουλάκης  4, Κασικτσόγλου 1,  Κανάκης  4, Αλμπανίδης 6(2), Καρατζίβας 7(1).

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια