Τα εισιτήρια του ομίλου της Εθνικής Ανδρών για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα

Η FIBA Europe ανακοίνωσε πως στις 16 Φεβρουαρίου θα τεθούν στη διάθεση του κοινού τα πρώτα εισιτήρια για τον τρίτο όμιλο του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Ανδρών, που θα φιλοξενηθεί στο Ζάγκρεμπ, με τη συμμετοχή της ελληνικής Εθνικής ομάδας, καθώς επίσης και των Κροατίας, Σλοβενίας, ΠΓΔΜ, Γεωργίας και Ολλανδίας.

Από τις 16 Φεβρουαρίου μέχρι τις 14 Μαρτίου, οι φίλαθλοι έχουν τη δυνατότητα να αποκτήσουν το πακέτο εισιτηρίων για τους πέντε αγώνες μιας συγκεκριμένης ομάδας στην πρώτη φάση. Από τις 15 Μαρτίου και μέχρι τις 15 Απριλίου θα διατίθενται μεμονωμένα εισιτήρια για αγώνες της πρώτης φάσης, ενώ θα ακολουθήσει μια δεύτερη φάση πώλησης εισιτηρίων από την 1η Ιουλίου.

Τα εισιτήρια ενός αγώνα τιμώνται από 10 ευρώ για την τέταρτη κατηγορία και από 33 ευρώ για την πρώτη κατηγορία, ενώ τα παιδιά κάτω των έξι ετών μπορούν να εισέρχονται στο γήπεδο με τους γονείς τους. Ελεύθερη είσοδος προβλέπεται για άτομα με κινητικά προβλήματα που χρησιμοποιούν αναπηρικό αμαξίδιο (περιορισμένος αριθμός θέσεων), ωστόσο ο συνοδός τους θα πρέπει να έχει κανονικό εισιτήριο.

Όλα τα εισιτήρια είναι διαθέσιμα μέσω διαδικτύου από το www.eventim.hr ή μέσα από τους επίσημους συνεργάτες της εταιρείας Eventim. 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια