Τεράστια επιτυχία στην παράταση για το Μέγα Αλέξανδρο Ηλιούπολης

Μεγάλη νίκη εκτός έδρας σημείωσε ο Μέγας Αλέξανδρος Ηλιούπολης επί της ΑΟ Μεσήμβριας στο κλειστό της Γέφυρας, στην παράταση με 66-72 (κανονικός αγώνας 60-60).








Το παιχνίδι ήταν συναρπαστικό με δυνατές άμυνες, νεύρα, τεχνικές ποινές και μεγάλη ανατροπή στην παράταση υπέρ των φιλοξενούμενων. Οι γηπεδούχοι μπήκαν πιο συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι και κατάφεραν να κρατήσουν το προβάδισμα στο σκορ σε όλη την κανονική διάρκειά του.

Στο πρώτο ημίχρονο τίποτα δεν πήγαινε καλά στην επίθεση του Μεγάλου Αλεξάνδρου, αφού δεν βρισκόταν αποτελεσματική λύση απέναντι στην άμυνα ζώνης της Μεσήμβριας. Στα αποδυτήρια οι παίκτες ηρέμησαν και μπήκαν αποφασισμένοι να ανατρέψουν την κατάσταση.

Με σύνθετες άμυνες και με πολλές αλλαγές στα σχήματα, αλλά κυρίως με πάθος και θέληση, το παιχνίδι σιγά-σιγά ισορρόπησε. Η μόνιμη απειλή των γηπεδούχων  Κιουρσίδης (31 πόντοι) άρχισε να κουράζεται και να μην παίρνει  τόσες βοήθειες στο σκοράρισμα από τους συμπαίκτες του, όσες στην αρχή.

Σε αντίθεση με τους παίκτες των νικητών οι οποίοι με «ζεστό» τον αρχηγό Κολογοσίδη (19 πόντοι) και συμπαραστάτες σε άμυνα και επίθεση όλους τους υπόλοιπους, πέτυχαν να φέρουν το παιχνίδι στην παράταση. Εκεί κατάφεραν να προηγηθούν για πρώτη φορά και να πιστέψουν ότι η νίκη δεν μπορούσε να χαθεί με τίποτα αφού κυριάρχησαν κάτω κι από τα δύο καλάθια.

Με το σφύριγμα της λήξης ακολούθησαν  οι δίκαιοι πανηγυρισμοί  και τα χαμόγελα για τη νέα σημαντική συνεχόμενη επιτυχία.

Δεκάλεπτα: 17-15, 34-23, 51-40, 60-60 (κ.α.), 66-72
Διαιτητές: Μουτζούρης-Μάρος
NEA MEΣHMBΡIA (Κυρκόπουλος): Χριστοφής,  Χουρμουζηίδης 5(1), Χασαπίδης 2, Κιουρσίδης 31(5), Μπρούσαλης 3, Ηλιού 9, Ασλανίδης, Στάμογλου, Αλμασίδης 9(1), Δημολιός 7(1).
ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΗΛIOYΠΟΛΗΣ (Σταυρόπουλος): Κολογοσίδης 19(4), Θρασυβουλίδης  4, Στυλίδης, Ικιούζης  13(1),  Κασικτσόγλου  4, Δημητριάδης  8(1),  Ζουμπουλάκης  2, Αλμπανίδης, Καρατζίβας  2, Πανταχός 8, Καραντάκης, Γεράκης 11(2).

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια