Πετυχημένη η εκδήλωση κοπής βασιλόπιτας του Συνδέσμου Κριτών Θεσσαλονίκης-Οι βραβεύσεις-Ποιοι έδωσαν το παρών-Πλούσιο φωτορεπορτάζ του Ιωάννη Σαράφη

Με ξεχωριστή επιτυχία πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί στην «Ρέμβη» η εκδήλωση κοπής βασιλόπιτας του Συνδέσμου Κριτών Θεσσαλονίκης.







Κατά την διάρκειά της τιμήθηκαν ο αντιπρόεδρος του Συνδέσμου Γιώργος Τσακίρης από τον πρώην βουλευτή Θεσσαλονίκης και Υπουργό Γιάννη Ιωαννίδη και ο γνωστός σε όλους Αγις Κυνηγόπουλος από τον πρόεδρο της ΟΔΚΕ Ηλία Καφφέ.

Ο πρόεδρος του Συνδέσμου Γιώργος Γκιουζέλης σε σύντομη ομιλία του έκανε τον απολογισμό της περσινής χρονιάς αναφερόμενος στις πολύπλευρες δραστηριότητες του Συνδέσμου και έκοψε την πίτα την οποία ευλόγησε ο π. Ιωάννης Κρητικόπουλος. Το φλουρί βρήκε η πρόεδρος του Συνδέσμου Κριτών Νότιας Αττικής,  Σπυριδούλα Κούρτη που παραβρέθηκε με αντιπροσωπεία του Συνδέσμου στην εκδήλωση.

Το παρών έδωσαν ακόμη ο πρόεδρος της ΕΚΑΣΘ και μέλος του ΔΣ της ΕΟΚ, Σάββας Λόρτος, ο πρώτος αντιπρόεδρος, ο πρόεδρος της ΕΠ και ο ταμίας της Ενωσης, Γιάννης Τσουμής, Αλέκος Κατσιάνης και Αρης Γραμμενίδης, ο υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων της ΟΔΚΕ, Παναγιώτης Αρβανιτίδης, ο Δημοτικός Σύμβουλος Θεσσαλονίκης, Νίκος Ζεϊμπέκης, ο ειδικός γραμματέας και ο έφορος  δημοσίων σχέσεων του Συνδέσμου Διαιτητών Θεσσαλονίκης, Γιάννης Στούμπος και Χρήστος Πολυχρονιάδης, τα μέλη της ΚΕΔ/ΕΟΚ Μιχάλης Παπαγεωργίου, Νίκος Παπαδόπουλος και Φώτης Φωτιάδης, ο επίτιμος πρόεδρος του Συνδέσμου Γιώργος Μελετιάδης, ο Θόδωρος Ροδόπουλος, ο Θόδωρος Μπαχάρογλου, ο Βύρων Αλεξιάδης και πολλοί άλλοι.



























Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια