Μόλις οκτώ λεπτά άντεξε η Θέμις-60-85 νίκησε ο Σ.Ε.Θ.

Μετά την επιβλητική νίκη επί της Εurobank, οι εκτελωνιστές θεωρούσαν κομβικό τον αγώνα με την Θέμιδα για την συνέχεια του πρωταθλήματος. Άλλωστε η ομάδα των δικηγόρων αποτελεί ένα καλοδουλεμένο σύνολο με αξιόλογους καλαθοσφαιριστές. 

Ίσως γι’ αυτόν τον λόγο μπήκαν αγχωμένοι στο γυμναστήριο του 25ου δημοτικού σχολείου Τριανδρίας και βρισκόταν πίσω στο σκορ τα πρώτα οκτώ λεπτά. Με τον Φραγκουλίδη όμως και όχι την … Θέμις να έχει κέφια, ο Σ.Ε.Θ. κατάφερε να προηγηθεί στο τέλος του δεκαλέπτου με 20-23.   

Κάπου εκεί ο αγώνας έγινε τυπική διαδικασία. Με τα ατού της Θέμιδας καλά κλεισμένα, τους Φραγκουλίδη και Βλάχο να επιδίδονται σε διαγωνισμό τριών πόντων και τους συνήθης ύποπτους Ταρνανίδη και Καπνιά να πιάνουν τα γνωστά στάνταρ απόδοσης τους η διαφορά μεταξύ των δύο ομάδων είχε ανοδική πορεία παρά την κατά διαστήματα πίεση των δικηγόρων.   

Οι δύο ομάδες έδωσαν ραντεβού στο ίδιο γήπεδο στα μέσα Φεβρουαρίου για την τρίτη αγωνιστική του κυπέλου, αφού κληρώθηκαν μαζί με τον Ο.Τ.Ε. και τον Ευκλείδη στον ίδιο όμιλο.

Φραγκουλίδης 22(6τρ.), Βλάχος 20(4τρ.), Ταρνανίδης 15, Γρηγοριάδης 12,  Καπνιάς 10(2τρ.), Ιωακειμίδης 6(χωρίς ασίστ) οι σκόρερ των νικητών. Παπαγιαννάκης, Ελευθεριάδης, Τσιταμπάνης, Χωρινός και Κατσούρα με χρόνο συμμετοχής.
Τα δεκάλεπτα : 20-23, 30-42, 45-64, 60-85.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια