Την Κυριακή η πίτα της GBA

Την ερχόμενη Κυριακή 18/1, η GBA διοργανώνει και καλεί όλα τα αθλητικά μέλη του σωματείου της και τις οικογένειες τους στην ετήσια γιορτή και την καθιερωμένη κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας.



Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, «αντί προπόνησης, καλούμε όλους τους αθλητές να παραβρεθούν στη γιορτή μας που θα πραγματοποιηθεί στις 10.00 στο κλειστό γυμναστήριο της ΕΚΟ στον Εύοσμο, σε μία εκδήλωση που θα περιλαμβάνει εορταστική οικογενειακή ατμόσφαιρα, επίτιμο καλεσμένο "'έκπληξη", διαγωνιστικά παιχνίδια και πλούσια αναμνηστικά δώρα.

Αμέσως μετά την εκδήλωση και για πρώτη φορά, η οικογένεια της GBA, με αθλητές, γονείς και όλη την προπονητική ομάδα, θα έχει την ευκαιρία να παρακολουθήσει σύσσωμη τον εντός έδρας αγώνα της ομάδας του Παιδικού της GBA  απέναντι στη Δόξα Ελπίδας Ευόσμου και έτσι να χειροκροτήσει και να ενθαρρύνει τους νεαρούς αθλητές για ένα καλό αποτέλεσμα. Το πρόγραμμα της εκδήλωσης αναμένεται να ολοκληρωθεί στις 13.20.

Σημείωση: Με την ευκαιρία της γιορτής θα γίνει ομαδική φωτογράφηση του σωματείου και για το λόγο αυτό παρακαλούμε οι αθλητές να φορέσουν τη στολή GBA».


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια