Σημαντική αγωνιστική δράση για την ακαδημία Champions Πανοράματος- Φιλικά με ΧΑΝΘ, Αχιλλέα Τριανδρίας και Μετεωρίτες-Πλούσιο φωτορεπορτάζ

Πλήρης αγωνιστική δράση το Σαββατοκύριακο που πέρασε για την ακαδημία Champions Πανοράματος με όλα τα παιδιά να συμμετέχουν ενεργά και να σκορπάνε χαμόγελα σε γονείς αλλά και προπονητές.






Αναλυτικότερα το Σάββατο το πρωί τα junior του συλλόγου έπαιξαν στην Χ.Α.Ν.Θ. αφήνοντας ιδιαίτερα θετικές εντυπώσεις.

Συνέχεια είχαν τα championάκια και το μίνι που φιλοξενήθηκαν από την ομάδα του Αχιλλέα Τριανδρίας σ’ ένα ιδιαίτερα ανταγωνιστικό παιχνίδι με τους αθλητές να βγάζουν στο γήπεδο πάθος-ενέργεια-συνεργασία.

Την Κυριακή, προμίνι και championακια φιλοξενήθηκαν στα Μετέωρα από τους Μετεωρίτες με όλους τους αθλητές να ξεδιπλώνουν στο παρκέ το ταλέντο τους σε δυο παιχνίδια με έντονη την εναλλαγή του σκορ στους δεύτερους.

Το ίδιο μεσημέρι στο Πανόραμα το μίνι φιλοξένησε το αντίστοιχο τμήμα του Απόλλωνα Καλαμαριάς σ’ ένα παιχνίδι υψηλών επιδόσεων και από τις δύο ομάδες με τους αθλητές να αφήνουν υποσχέσεις για το μέλλον. Σκορ και θέαμα με τους γονείς να μένουν προσηλωμένοι μέχρι και την τελευταία φάση του αγώνα.

Διοίκηση και προπονητές του συλλόγου ευχαριστούν θερμά την Χ.Α.Ν.Θ, τον Αχιλλέα Τριανδρίας, τους Μετεωρίτες για την φιλοξενία και τέλος τον Απόλλωνα Καλαμαριάς που δέχτηκε την πρόσκληση.

Μέσα από τους φιλικούς αγώνες δημιουργούνται ισχυροί φιλικοί δεσμοί μεταξύ των σωματείων και των αθλητών και προς αυτήν την κατεύθυνση θα συνεχίσει να κινείται ο σύλλογος.

Ακολουθεί φωτορεπορτάζ από τα παιχνίδια:













Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια