Απάντηση της Ασπίδας Ξάνθης στην ανακοίνωση των Μαχητών Δόξας Πεύκων-Φωτορεπορτάζ από τον μεταξύ τους αγώνα

Συνέχεια στην «κόντρα» μεταξύ των δύο ομάδων δίνει η Ασπίδα Ξάνθης που απαντά στην ανακοίνωση των Μαχητών Δόξας Πεύκων, αναφέροντας τα εξής:






«Με έκπληξη διαβάσαμε την ανακοίνωση της ομάδας των Πεύκων που με προσβλητικές και υποτιμητικές εκφράσεις καταφέρεται εναντίον του συλλόγου μας και των φιλάθλων της πόλης μας. Αν αιτία για αυτή την σφοδρή επίθεση ήταν η ανακοίνωση διαμαρτυρίας που βγάλαμε για τον Α΄ διαιτητή της αναμέτρησης κύριο Ευφραιμίδη, τότε μόνοι τους αποδεικνύουν ότι τελικά υπήρχε "δράκος" και μάλλον το "παραμύθι" το φάγαμε εμείς, καθώς ενήργησαν άμεσα σαν γραφείο τύπου του εν λόγω κυρίου.

Ο σύλλογός μας σε κανένα σημείο δεν αναφέρθηκε στην ομάδα των Μαχητών, στην οποία δώσαμε τα χέρια μας μετά το τέλος του παιχνιδιού. Θα μπορούσαμε κι εμείς να αναφερθούμε στα "γαλλικά" του προπονητή τους προς τους παίκτες μας επί 40΄ και στις εκφράσεις του τεχνικού team προς την γραμματεία και τους διαιτητές (τότε ναι θα ήταν καφενειακού τύπου η ανακοίνωση μας αλλά τελικά μας πρόλαβαν άλλοι).

Θα μπορούσαμε να αναφερθούμε και στο ότι η ομάδα των Μαχητών με μέσο όρο ηλικίας 20,5 χρόνια θα έπρεπε να σέβεται παραπάνω αθλητές που έχουν φάει με το κουτάλι τα γήπεδα εθνικών κατηγοριών και όχι να προκαλούν με κάθε τρόπο από το πρώτο λεπτό.

Όσο για το αν η ΑΣΠΙΔΑ ΞΑΝΘΗΣ είναι νοικοκυρεμένο σωματείο αφήστε να το κρίνουν άλλοι, ερασιτέχνες του αθλήματος σαν εμάς και όχι νεόκοποι επαγγελματίες που μάλλον έχουν καβαλήσει το καλάμι σαν εσάς. Επίσης η μακροχρόνια και πετυχημένη πορεία των αθλητών μας Στεφανίδη και Παπανικολάου στα πρωταθλήματα της Α1 και Α2 εθνικής κατηγορίας, στα οποία διακρίθηκαν για το ήθος και την συμπεριφορά τους δεν επιτρέπουν σε κανένα νεόκοπο σωματείο, με ιστορία μόλις 2,5 ετών, να τους αναφέρει με αυτόν τον τρόπο σε ανακοινώσεις. Είναι τουλάχιστον ασέβεια και πρόκληση και παραπέμπει σε μικρά σωματεία.

Κλείνοντας να τονίσουμε ότι οι Μαχητές Πεύκων ήταν η μοναδική ομάδα που επισκέφθηκε μέχρι τώρα την έδρα μας έχοντας τρομερή έπαρση και "ύφος", που μάλλον προέρχεται από το γεγονός ότι "δουλεύουν" πιο πολύ απ' όλους στην κατηγορία. Και να θυμίσουμε ότι κάποιοι άλλοι παρακινούσαν τα σωματεία να βγάλουν ανακοινώσεις το φθινόπωρο για την μετακίνηση σωματείου της Πάτρας στον Βόρειο όμιλο.

Η ΑΣΠΙΔΑ ΞΑΝΘΗΣ εκ πεποιθήσεως θα παραμείνει αυτόφωτο ερασιτεχνικό σωματείο, που θα διεκδικήσει μέχρι τέλους την παραμονή της στην Β΄ Εθνική κατηγορία, με τις δυνάμεις που διαθέτει εντός γηπέδου και δουλεύοντας λιγότερο από εσάς, σε όλους τους τομείς.

Ευχόμαστε στην ομάδα των Μαχητών Πεύκων καλή πορεία του χρόνου στο πρωτάθλημα της Α2 εθνικής κατηγορίας.

Ο πρόεδρος και το διοικητικό συμβούλιο της ΑΣΠΙΔΑΣ ΞΑΝΘΗΣ»







Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια