Μεγάλη επιτυχία στην πίτα των Διαιτητών Θεσσαλονίκης και πλήθος βραβεύσεων-Φωτορεπορτάζ

Πραγματοποιήθηκε χθες το πρωί με μεγάλη επιτυχία και παρουσία πολλών μελών του, αλλά και εκπροσώπων της πολιτικής και της τοπικής αυτοδιοίκησης, η καθιερωμένη κοπή βασιλόπιτας του Συνδέσμου Διαιτητών Καλαθοσφαίρισης Θεσσαλονίκης.







Αρχικά τον λόγο έλαβε ο πρόεδρος του ΣΔΚΘ, Γιώργος Πουρσανίδης, που έκανε μια ανασκόπηση στην περσινή περίοδο, αναφερόμενος ιδιαίτερα στις πολυποίκιλες δραστηριότητες του Συνδέσμου.

Στην συνέχεια βραβεύτηκαν η Μαρία Αργυρού από τον πρόεδρο της ΕΚΑΣΘ και μέλος του ΔΣ της ΕΟΚ, Σάββα Λόρτο, η Μαρία Τσίπου από το μέλος της ΟΔΚΕ Παναγιώτη Αρβανιτίδη, ο πρόεδρος του Συνδέσμου Διαιτητών Χαλκιδικής, Βενιαμίν Θωμόπουλος, από τον πρώην πρόεδρο του ΣΔΚΘ Τάσο Μούστο, ο Γιώργος Τανατζής από τον πρόξενο της Λετονίας Αγη Κυνηγόπουλο και ο Αρης Μήτσιου από το μέλος της ΚΕΔ/ΕΟΚ και πρώην Δήμαρχο Πεύκων Στέλιο Συμεωνίδη.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν μεταξύ άλλων ο αντιδήμαρχος Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Ζέρβας, οι αντιδήμαρχοι Νεάπολης-Συκεών Αλέκος Σιμητόπουλος και Αντώνης Σαουλίδης, ο υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ Αντώνης Σαμαράς, ο επικεφαλής του τμήματος μπάσκετ του ΓΣ Ηρακλής Σάκης Αποστολίδης ο αντιπρόεδρος Γιάννης Τσουμής, ο γ.γ. Αλέκος Κατσιάνης και ο ταμίας της ΕΚΑΣΘ Αρης Γραμμενίδης.  









Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια