Νίκη στο καλάθι για την ΚΥΑΝΑ

Το Σάββατο έγινε ένα σούπερ παιγνίδι για το πρωτάθλημα του ΑΣΕΘ από πλευράς διακύμανσης σκορ στο κλειστό της Πυλαίας. 








Το τελικό σκορ  ήταν 67-65 υπέρ της ΚΥΑΝΑ που κατέβηκε με πολλές ελλείψεις βασικών παικτών, αλλά η πολύ καλή απόδοση του Βασιλειάδη με 30 πόντους κάλυψε το κενό. Η ομάδα της MEDICAL ήταν πιο πλήρης σχετικά με τον αγώνα του πρώτου γύρου μεταξύ των δύο ομάδων.

Tο παιγνίδι ξεκίνησε με εκπλήξεις από την ΚΥΑΝΑ όπως το συνηθίζει, με την Παπλίακη στην πεντάδα, απέναντι στην MEDICAL μια ομάδα που παίζει πολύ δυναμικό μπάσκετ. Παρόλα  αυτά είχε τον Μανολή που κατέβαζε την μπάλα και σκόραρε ακατάπαυστα στο πρώτο δεκάλεπτο πετυχαίνοντας 8 πόντους  σερί και τον Πασχάλη στα ριμπάουντ. Αντίθετα ο Αθ. Αναστασιλάκης ξεκίνησε πολύ δυναμικά με επιθετικά ριμπάουντ και σκοράρισμα από την MEDICAL.

Στο δεύτερο δεκάλεπτο έγινε ανατροπή με 14-20 και τον Στυλιανού να  παίρνει στις πλάτες του το σκοράρισμα  για την ομάδα της MEDICAL. Από την ΚΥΑΝΑ Ο Θάνος με γκολ φάουλ και ο Βασιλειάδης που μπήκε σαν αλλαγή βοήθησαν στο σκοράρισμα.

Το τρίο δεκάλεπτο είχε το ίδιο σκηνικό με την  MEDICAL να παίρνει το ένα επιθετικό ριμπάουντ μετά το άλλο και ο Φελουκίδης με 8 πόντους σε αυτό το σημείο, να εκμεταλλεύεται την αδρανή άμυνα της αντιπάλου του. Από την άλλη ο Παπασαραφιανός κρατάει με τρίποντα την ΚΥΑΝΑ στο παιγνίδι και λήγει το δεκάλεπτο 14-18 και το σκορ να είναι στο 45 – 51 υπέρ της MEDICAL.

Το τελευταίο δεκάλεπτο είναι αυτό της ανατροπής από την ΚΥΑΝΑ με τους Κοσμά Γ. και Πασχάλη Α. να κλείνουν αμυντικά τα ατού της MEDICAL και τον αρχηγό της τον Βασιλειάδη να κάνει πάρτη επιθετικά πετυχαίνοντας τους 18 από τους 22 πόντους της ομάδας του . Το παιγνίδι έφτασε στο 65-65 και απέμεναν 3΄΄ για την λήξη  όπου και σκόραρε με γκολ φάουλ ο Βασιλειάδης και η ΚΥΑΝΑ να παίρνει το ροζ φύλλο αγώνα με 67-65.

Έγινε ένα καταπληκτικό παιγνίδι από πλευράς δύναμης και πάθους από τους παίκτες και των δύο ομάδων με το σκορ να έχει τις διακυμάνσεις του και ένα σπουδαίο σασπένς στο τέλος.

Δεκάλεπτα: 17-13, 31-33, 45-51, 67-65
Διαιτητές: Πετανίδου-Φωτιάδης
ΚΥΑΝΑ (Βασιλειάδης): Κοσμάς Γ. Αλεξόπουλος 3, Βασιλειάδης 30(3), Θάνος 8, Παπασαραφιανός 12(2), Παπαλιάκη , Μανολής 11.
MEDICAL (Κουλαξης Δ΅.) Αντωνίου 2, Αναστασιλάκης Κ., Στυλιανού 16, Θεοδοσιάδης 2,
Φελουκίδης 11, Κουλαξης 7, Καζάκος 9 (1), Αναστασιλάκης Χ. 2 , Αναστασιλάκης Α. 16.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια