Κατσικάρης: «Εκπλήσσει τον κόσμο ο Αντετοκούνμπο»

Ο Φώτης Κατσικάρης βρίσκεται στο Λονδίνο όπου θα παρακολουθήσει από κοντά τον Γιάννη Αντετοκούνμπο των Μπακς κόντρα στους Νικς και με δηλώσεις του στον ισπανικό Τύπο, μίλησε για τον Ελληνα ΝΒΑερ αλλά και την Ρεάλ Μαδρίτης.







«Είναι παίκτης μοναδικός, νομίζω με το ιστορικό του, με τα τρία χρόνια εμπειρίας στο ομαδικό μπάσκετ, και η αλήθεια είναι ότι εκπλήσσει όλο τον κόσμο. Ακόμη και τους ίδιους τους προπονητές του. Κάθε μέρα βελτιώνεται και γίνεται ένα αστέρι», είπε αρχικά ο Ομοσπονδιακός προπονητής μιλώντας στη Marca για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Στην συνέχεια για την πορεία της Ρεάλ Μαδρίτης ο Φώτης Κατσικάρης σχολίασε:

«Έχουν γίνει κάποιες αλλαγές, η προσαρμογή των νέων παικτών τους έχει κοστίσει λίγο, αλλά η βάση εδώ είναι οι Ισπανοί παίκτες, που είναι και ο σκληρός πυρήνας της ομάδας. Με τον καιρό θα βελτιωθούν και η προσαρμογή των νέων είναι πολύ σημαντική, γιατί είναι μεγάλη η σεζόν, είναι απαιτητική για μια ομάδα όπως η Ρεάλ Μαδρίτης που θέλει να φτάσει στους τελικούς και να κερδίσει κάθε τίτλο».

Τέλος, ο Κατσικάρης πρόσθεσε για το ισπανικό πρωτάθλημα:


«Ζω στο Μπιλμπάο και βλέπω όλες τις αγωνιστικές του ισπανικού πρωταθλήματος. Ομολογώ ότι έχει μεγάλο ενδιαφέρον αυτή τη χρονιά. Ομάδες όπως η Γκραν Κανάρια, η Μπιλμπάο, οι δυο μεγάλοι, η Ουνικάχα, είναι ό,τι χρειάζεται ένας φίλαθλος για να παρακολουθεί αυτή τη Λίγκα, για να έχει το πρωτάθλημα ενδιαφέρον. Όλα είναι ανοιχτά κάτι που ισχύει και για το Κύπελλο».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια