Πλήθος κόσμου στη μηνιαία συγκέντρωση του ΣΕΠΚ Βόρειας Ελλάδας

Πραγματοποιήθηκε χθες η πρώτη συγκέντρωση προπονητών Β. Ελλάδας για το 2015 με βασικό ομιλητή τον προπονητή της αντρικής ομάδας του ΚΑΟΔ Κώστα Μέξα και με θέμα συζήτησης την αμυντική φιλοσοφία της ομάδας της Δράμας στην Α1.





Η συμμετοχή προπονητών-μελών του ΣΕΠΚ ήταν σημαντική ενώ παρευρέθηκαν και τα μέλη του Δ. Συμβουλίου Α. Μαρκόπουλος και Π. Μουρατίδης καθώς και παλαιότερα μέλη του ΣΕΠΚ όπως ο Θόδωρος Ροδόπουλος και ο Δημήτρης Γαλάνης.

Ο Κώστας Μέξας στην ομιλία του ανέπτυξε διεξοδικά την αμυντική φιλοσοφία της ομάδας του, αναφέροντας πολλά παραδείγματα από την περσινή αλλά και την φετινή αγωνιστική περίοδο. Αναφέρθηκε με πολλές λεπτομέρειες στην αντιμετώπιση του pick ‘n’ roll αλλά και γενικά στην φιλοσοφία του σε σχέση με ολόκληρο το αμυντικό κομμάτι.

Ο Γενικός Γραμματέας του ΣΕΠΚ κ. Παρασκευάς Μουρατίδης αφού ευχαρίστησε τον ομιλητή για τις πολύτιμες πληροφορίες του, ενημέρωσε τους παρευρισκόμενους για την ημερομηνία της εκδήλωσης της κοπής της πίτας του Συνδέσμου καθώς και για τις βραβεύσεις των προπονητών.


Η μηνιαία συγκέντρωση έληξε και το νέο ραντεβού δόθηκε για την κοπή της πίτας και τις βραβεύσεις στο ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ PALACE την Κυριακή 8 Φεβρουαρίου 2015 και ώρα 20:00. Η επόμενη συγκέντρωση των προπονητών θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 9/2/2015 στα γραφεία του ΣΕΠΚ.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια