Παρελθόν από τον Πρωτέα Βούλας ο Δάγλας-Τι δήλωσε ο πρόεδρος του ΔΣ του συλλόγου

Μετά τα τελευταία ανεπιτυχή αποτελέσματα της ομάδας με την ΑΕΣΕΛ και Παναθηναϊκό, η διοίκηση του Πρωτέα Βούλας προχώρησε  στη λύση της συνεργασίας με τον Αλέκο Δάγλα. Ο πρόεδρος ΔΣ του Πρωτέα Βούλας Χρ. Βασιλειάδης δήλωσε:





«Ο Αλέκος Δάγλας είναι συνυφασμένος με την πρόσφατη ιστορία του Γυναικείου τμήματος του Πρωτέα Βούλας και ο αρχιτέκτονας των σύγχρονων επιτυχιών μας. Ανέλαβε την ομάδα ουσιαστικά υποβιβασμένη το 2011 και την οδήγησε στον ιστορικό τελικό Κυπέλλου με τον τότε Κυπελλούχο Ευρώπης Αθηναϊκό χάνοντας τον αγώνα στις λεπτομέρειες. 

Η ομάδα ξαναχτίστηκε από την αρχή και ακολούθησαν οι επιτυχίες της επανόδου της ομάδας μας στην Α1 και η ιστορική κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας το 2012-13, καθώς και η περσινή κατάκτηση της 2ης θέσης στο Πρωτάθλημα Α1. Η συμβολή του Αλέκου Δάγλα στο σημερινό οργανωτικό και αγωνιστικό επίπεδο του Πρωτέα Βούλας υπήρξε καθοριστική και η συνεργασία μας υποδειγματική.

Χωρίζουμε σαν φίλοι κι επιθυμούμε ο Αλέκος να μείνει κοντά στον Πρωτέα, την ομάδα της γειτονιάς του και -ελπίζουμε- της καρδιάς του.

Ευχαριστούμε τον coach Αλέκο Δάγλα για όλα όσα έκανε για εμάς τα τελευταία 4 χρόνια, και του ευχόμαστε από καρδιάς κάθε επιτυχία στο μέλλον».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια