ΑΕΕ Τούμπας: «Δύσκολο βήμα, αλλά δεξί...»

Με το γνώριμό της στυλ η ιστοσελίδα της ΑΕΕ Τούμπας, αναφέρει τα εξής για το νικηφόρο αγώνα με το Ναύαρχο Βότση:











«Η επιστροφή από τις γιορτές πάντα είναι δύσκολη για τα παλικάρια της ΑΕΕΤ, τα οποία ως γνωστόν Χριστούγεννα - Πάσχα τιμούν τις παραδόσεις, τρώνε τον αγλέουρα και πίνουν και κανά δυο θάλασσες. Αν αυτό συνδυαστεί με την μιάμιση προπόνηση που κάναμε το δεκαπενθήμερο των εορτών αλλά και το νεανικό σφρίγος των babies on fire του Βότση, δεν είναι δύσκολο να εξηγηθεί η εικόνα μας στο πρώτο ματς του 2015.

Από τα μισά του α' δεκαλέπτου (όταν ο Βότσης προηγήθηκε με 7-8) η ΑΕΕΤ βρέθηκε να κυνηγάει τη διαφορά (στους 6 πόντους στο τέλος της περιόδου - 12-18), σκοράροντας μόνο με βολές. Η διαφορά μάλιστα από ξεκίνημα της 2ης περιόδου σταθεροποιήθηκε στους 8 (13-21, 15-23, 19-27), με την ομάδα μας να βρίσκει ανά διάστημα λύσεις στην άμυνα του Βότση (που της προκάλεσε αρκετά λάθη μέχρι το σημείο αυτό), να μην μπορεί αντίστοιχα όμως να περιορίσει τους φιλοξενούμενους. Το τρίποντο του Χοϊδά προς στιγμήν μας έδωσε ανάσα (24-29), οι βολές Πεγιά και Σόκου μας έφεραν στους 3 (26-29 και λίγο μετά 28-31), ο Βότσης όμως επανήλθε και τέλειωσε το ημίχρονο και πάλι στο +8 (28-36).

Στο ξεκίνημα της επανάληψης το αέρινο καλάθι του Καλαμάρα (!) απαντήθηκε από τρίποντο του Σέπου (30-39). Οι επόμενοι 5 πόντοι της ΑΕΕΤ ήρθαν από το Σόκο, στο μεταξύ όμως η διαφορά ωστόσο έφτασε τους 10 (32-42 με γκολ-φαουλ του Τιτόπουλου). Σειρά για τον Κατσαρή να αρχίσει το δικό του σερί με 7 συνεχόμενους πόντους και την ΑΕΕΤ να μειώνει στο καλάθι (42-44 και 44-46), το τέλος της περιόδου ωστόσο μας βρίσκει στο -5 (45-50).

Το τελευταίο δεκάλεπτο ξεκίνησε με 6-0 σερί για την ομάδα μας, με τον Καλαμάρα να μας βάζει μπροστά μετά από το 1ο δεκάλεπτο (51-50). Ο Βότσης απάντησε και για τα επόμενα 5 λεπτά διατήρησε το προβάδισμα, φτάνοντας μια ανάσα από το να φύγει με το διπλό. Την ΑΕΕΤ κράτησε στο ματς ο αλάνθαστος από τις βολές Σόκος, το ματς έφερε στα ίσια ο Κατσαρής με δικές του 2 στις 2 (58-58) και ο ίδιος παίκτης στην εκπνοή της επίθεσής μας με τρίποντο από τα 8 μέτρα μας έβαλε μπροστά με 61-58. Στον χρόνο που απέμεινε η διαφορά πήγε στους 5 υπέρ μας (63-58) και ο Βότσης το μόνο που κατάφερε ήταν να την ρίξει στους 3 (63-60 τελικό σκορ) καθώς το τρίποντο που επιχείρησε στο φινάλε έγινε με τις χειρότερες δυνατές συνθήκες...

Έστω κι έτσι λοιπόν νίκη... Και συνεχίζουμε...»


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια