Ντέρμπι μόνο για πέντε λεπτά-Ανετα (75-57) επικράτησε ο ΣΕΘ της Eurobank

Μέχρι και την έναρξη του αγώνα στην Πυλαία, οι δύο ομάδες συμβάδιζαν στον βαθμολογικό πίνακα του εργατικού κέντρου χωρίς καμία ήττα. Οι δύο αναβολές του αγώνα είχαν ανεβάσει την αναμονή στα ύψη και όλοι περίμεναν να διεξαχθεί ένα ντέρμπι με όλη την σημασία της λέξης. 








Οι εκτελωνιστές όμως είχαν διαφορετική άποψη. Μετά το μουδιασμένο ξεκίνημα του πρώτου πεντάλεπτου ανέβασαν τον ρυθμό, έτρεξαν στον αιφνιδιασμό, πίεσαν στην άμυνα τα ατού της Eurobank και δημιουργώντας πολύ καλές οργανωμένες επιθέσεις δεν άφησαν κανένα περιθώριο αντίδρασης στους αντιπάλους τους.

Ειδικότερα, σε ότι αφορά την επίθεση, χαρακτηριστικό της ομαδικής δουλειάς είναι ότι πέντε παίκτες του Σ.Ε.Θ. σημείωσαν πάνω από δέκα πόντους ενώ ελάχιστα τους προβλημάτισε η άμυνα ζώνης στην αρχή του δεύτερου ημιχρόνου.

Στην άμυνα, ο Καπνιάς «πέρασε χειροπέδες» στον Ματζίρη που σημείωσε μόνο τρεις πόντους όλους με βολές. Ταρνανίδης και Βλάχος επιτηρούσαν από πολύ κοντά τους Παπαδόπουλο και Γουνιώτη αντίστοιχα.

Όλο αυτό το σκηνικό είχε σαν αποτέλεσμα η διαφορά να αυξάνεται συνεχώς φτάνοντας στα επίπεδα των 25 πόντων. Μόνο στο τέλος, όταν χαλάρωσε ο Σ.Ε.Θ. το σκορ πήρε την τελική του μορφή 75-57. Με αυτήν την νίκη ο Σ.Ε.Θ. κλείνει τον πρώτο γύρο μόνος στην κορυφή και αήττητος.

Ταρνανίδης 20(2τρ.), Βλάχος 16(2τρ.), Καπνιάς 14(1τρ.), Ιωακειμίδης 10(2 ασίστ), Φραγκουλίδης 10(2τρ.), Ψαρρόπουλος 5, οι σκόρερ για τους γηπεδούχους με τους Χωρινό, Ελευθεριάδη, Δ. Κρητικόπουλο και Κατσούρα να παίρνουν χρόνο συμμετοχής.

Τα δεκάλεπτα : 26-15, 45-28, 62-37, 75-57.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια