Πετυχημένη αυλαία στο Χριστουγεννιάτικο καμπ του Αρη-Πλούσιο φωτορεπορτάζ του Σωτήρη Μπαρμπαρούση (6972-928927)

Αυλαία είχαμε χθες στο Χριστουγεννιάτικο καμπ που διοργάνωσε με μεγάλη επιτυχία η ακαδημία του Άρη.







Οι αθλητές πήραν μέρος σε διαγωνιστικά παιχνίδια καθώς και σε αγώνες 3on3. Στη συνέχεια άκουσαν μυστικά από τον τεχνικό διευθυντή και υπεύθυνο της ακαδημίας του Άρη Νίκο Χασόπουλο που θα τους βοηθήσουν να εξελιχθούν τόσο ως αθλητές αλλά και ως άνθρωποι.

Ο αθλητής του συλλόγου Στέλιος Πουλιανίτης  συγκινήθηκε όταν μίλησε στους αθλητές και θυμήθηκε τα χρόνια που και εκείνος συμμετείχε σε αντίστοιχα αθλητικά γεγονότα. Τόνισε πως έχει διπλή σημασία η παρουσία τους εκεί μια τέτοια μέρα αφού δείχνει πως υπάρχει πραγματική αγάπη για το μπάσκετ.  Η παρουσία του ταλαντούχου αθλητή κορυφώθηκε παίζοντας ο ίδιος παιχνίδια ένας εναντίον ενός με αθλητές του παιδικού τμήματος.

Στο τέλος μοιράστηκαν μετάλλια, αναμνηστικά και δώρα σε όλους ενώ δόθηκε ραντεβού για το Πασχαλιάτικο και κυρίως για το καλοκαιρινό καμπ της ομάδας.

Οι υπεύθυνοι του ΑΣ Αρης εκφράζουν ευχαριστίες και θερμές ευχές και για μια καλή χρονιά στους προπονητές, στους αθλητές, τους γονείς, στον υπεύθυνο της υποδομής κ. Χασόπουλο, στους συνεργάτες κ.κ. Σιδηροηλία και Μπάλτου, στη διοίκηση του Αλεξανδρείου καθώς και στον Βασίλη Βουρτζούμη που αποτελεί το συνδετικό κρίκο με την πρώτη ομάδα και πάντα ενισχύει από τη θέση του την προσπάθεια που κάνουν τα τμήματα υποδομής του Άρη.
















Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια