Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το «6ο New Year's Shooting camp» του ΠΑΟΚ-Φωτορεπορτάζ

Το μεσημέρι της Δευτέρας έπεσε η αυλαία του «6ου New Year's Shooting camp» του ΠΑΟΚ junior basketball program που πρόσφερε για μία ακόμη χρονιά συγκινήσεις και εμπειρίες στους δεκάδες αθλητές που έλαβαν μέρος.




Αξίζει να σημειώσουμε την συμμετοχή αθλητών από πολλές ομάδες της Θεσσαλονίκης και της Βόρειας Ελλάδας αποδεικνύοντας ότι το Shooting Camp του ΠΑΟΚ έχει γίνει θεσμός και αποτελεί εφόδιο για τους συμμετέχοντες και την ενασχόληση τους με το εντυπωσιακό άθλημα.

Επαγγελματίες αθλητές όπως ο Marc Carter και o Jake Odum μοιράστηκαν τις εμπειρίες τους και απάντησαν σε ερωτήματα των μικρών αθλητών.

Μεγάλη τιμή αποτελεί επίσης η επίσκεψη του κορυφαίου Έλληνα Προπονητή Σούλη Μαρκόπουλου δίνοντας με την σειρά του απαραίτητες κατευθύνσεις στην ατομική δεξιότητα του σουτ.

Το New Year's 2015 πρόσφερε μια καινούρια μέτρηση ακριβώς στο τελείωμα του σουτ και αποτυπώνοντας ακριβώς σε κάθε αθλητή ξεχωριστά την δικιά του κίνηση την στιγμή που απελευθερώνεται η μπάλα προς τον στόχο. Οι διορθώσεις και οι συμβουλές καταγράφηκαν στην ατομική καρτέλα του κάθε αθλητή με την επιμέλεια του Τεχνικού Διευθυντή της ΚΑΕ ΠΑΟΚ και υπεύθυνου του προγράμματος Νίκου Σταυρόπουλου.

Στην τελετή λήξης βραβεύτηκαν όλοι οι αθλητές που διακρίθηκαν στα διαγωνιστικά παιχνίδια του τριημέρου παραλαμβάνοντας τα αναμνηστικά βραβεία από τους προπονητές του προγράμματος.

Όλο το προπονητικό τιμ του ΠΑΟΚ junior basketball program ευχαριστεί τους συμμετέχοντες για την προσπάθεια τους και την αφοσίωση τους για το τριήμερο αλλά και τους γονείς που εμπιστεύτηκαν για άλλη μία φορά τους μικρούς αθλητές στους προπονητές του προγράμματος.


























Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια