Υψηλές επιδόσεις στο 1ο Annual Tournament της GBA-Πλούσιο φωτορεπορτάζ

To 1o Annual Tournament της GBA ολοκληρώθηκε τη Δευτέρα 5 Ιανουαρίου μετά από ένα γεμάτο αγώνες και αθλητικές συγκινήσεις τριήμερο. Στο τουρνουά έλαβαν μέρος 11 ομάδες, στις κατηγορίες μίνι και προπαιδικό, συμμετέχοντας συνολικά σε 19 αγώνες.





Στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Πρότυπου Αθλητικού Κέντρου «Ατέρμων» όπου πραγματοποιήθηκε το τουρνουά, φιλοξενήθηκαν τα σωματεία Αετός Κιλκίς, Ατρόμητοι Νέας Σάντας, Ικαροι Σερρών, Κεραυνός Λάρισας και φυσικά η GBA.

Η διοργάνωση περιλάμβανε πέραν του αγωνιστικού κομματιού, διαμονή των αθλητών στις σύγχρονες εγκαταστάσεις, προσφέροντας έτσι στο τουρνουά και μία διάσταση αθλητικής αποστολής σε κάθε ομάδα, μία ευκαιρία για ενίσχυση των δεσμών μεταξύ των σωματείων αλλά και των ίδιων των συναθλητών.

Στο τουρνουά, αναδείχθηκε μέσω των αγώνων το υψηλό επίπεδο όλων των ομάδων σε υποδομές καθώς και το ήθος και η δεοντολογία τους στον αγωνιστικό χώρο. Οι τελικοί κάθε κατηγορίας ήταν εντυπωσιακοί, προσφέροντας έτσι επιπλέον θέαμα στους παρευρισκόμενους αλλά και ικανοποίηση στους προπονητές των νεαρών αθλητών για τις επιδόσεις τους.

Οι μεγάλοι τελικοί που πραγματοποιήθηκαν σε κάθε κατηγορία ήταν στο Mini Κεραυνός Λάρισας - Αετός Κιλκίς και στο Προπαιδικό GBA - Κεραυνός Λάρισας. Ο Κεραυνός Λάρισας επικράτησε σε κάθε κατηγορία, λαμβάνοντας τα συγχαρητήρια όλων για την άψογη παρουσία του.

Σε δηλώσεις του ο Λάζαρος Παπαδόπουλος είπε: «Τα παιδιά πέρασαν φανταστικά αυτό το τριήμερο και το χάρηκαν. Δημιούργησαν καινούργιες γνωριμίες, κάνοντας αυτό που αγαπούν: να παίζουν μπάσκετ. Εγώ στη δική τους ηλικία δεν είχα αυτή την ευκαιρία.

Ήταν ένα όνειρο για μένα στα 12-13 μου να ταξιδέψω με λεωφορείο σε ένα μέρος για να παίξω σε ένα τουρνουά, να μείνω στο ξενοδοχείο με τους συμπαίκτες μου και γενικά να περάσουμε όλοι μαζί ωραία. Τα παιδιά έζησαν αυτή την εμπειρία, έπαιξαν ωραίους αγώνες που ήταν αμφίρροποι και νομίζω πως όλοι θα πρέπει να έμειναν ικανοποιημένοι από την παρουσία τους στο πρώτο ετήσιο τουρνουά της GBA.

Το επίπεδο ήταν πολύ υψηλό. Η ομάδα του Κεραυνού Λάρισας αλλά και του Αετού Κιλκίς ήταν πολύ ανταγωνιστικές. Έγιναν κλειστά παιχνίδια. Πιστεύω πως σε πέντε-έξι χρόνια θα μιλάμε για ορισμένα από τα παιδιά αυτά».

Μέσα σε κλίμα συναδελφικότητας και ευγενούς άμιλλας, οι αθλητές και προπονητές ανανέωσαν το ραντεβού τους για την επόμενη διοργάνωση της GBA.

Η GBA ευχαριστεί όλα τα σωματεία και τους αθλητές για τη συμμετοχή αλλά και την άψογη συνεργασία προκειμένου να πραγματοποιηθεί με επιτυχία το 1o Annual Tournament.


























Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια