2 Ιαν 2014

Στο τεχνικό τιμ των ανδρών της Αναγέννησης Φλόγας η Τάνια Μπουγιουκλή-Οι πρώτες της δηλώσεις

Στο τεχνικό τιμ των ανδρών της Αναγέννησης Φλόγας προστέθηκε η Τάνια Μπουγιουκλή, η  οποία μαζί με τον Ρούλη Καραγιαννίδη θα προσπαθήσει να κάνει το καλύτερο δυνατό για την ομάδα της Πολίχνης. Η γνωστή κόουτς συνεχίζει κανονικά ως προπονήτρια των ακαδημιών του συλλόγου. Σε δηλώσεις της στο μπλογκ, ανέφερε τα εξής:

Αρχίζει αύριο το εσωτερικό τουρνουά ακαδημιών της Χ.Α.Ν.Θ.-Το πρόγραμμα των αγώνων και οι συνθέσεις των ομάδων

Στα πλαίσια της λειτουργίας της ακαδημίας της η Χ.Α.Ν.Θ. διοργανώνει εσωτερικό τουρνουά για τους αθλητές της. Το τουρνουά θα διεξαχθεί το τριήμερο 3-4-5 Ιανουαρίου στα δύο κλειστά γήπεδα «Μίμης Τσικίνας» και «Τάκης Ταλιαδώρος». Ακολουθεί το πρόγραμμα των αγώνων του τουρνουά καθώς και οι συνθέσεις των ομάδων.

Επίτιμος πρόεδρος της ΟΔΚΕ ο Γιώργος Βασιλακόπουλος

Η Ο.Δ.Κ.Ε. θα πραγματοποιήσει εορταστική εκδήλωση για την υποδοχή του νέου έτους, την Κυριακή 5η Ιανουαρίου 2014 και ώρα 11.00, στο ξενοδοχείο Divani Caravel (Βασιλέως Αλεξάνδρου 2 – Αθήνα).

Οι διαιτητές και οι κομισάριοι των αγώνων του Σαββατοκύριακου σε Β΄ και Γ΄ Εθνική Ανδρών

Ανακοινώθηκαν από την ΕΟΚ οι διαιτητές και οι κομισάριοι των αγώνων του Σαββατοκύριακου σε Β΄ και Γ΄ Εθνική Ανδρών που είναι οι εξής:

Οι διαιτητές και οι κομισάριοι των αγώνων του Σαββατοκύριακου σε Α1 και Α2 Γυναικών

Ανακοινώθηκαν από την ΕΟΚ οι διαιτητές και οι κομισάριοι των αγώνων του Σαββατοκύριακου σε Α1 και Α2 Γυναικών που είναι οι εξής:

Τουρνούα παίδων από 3-5 Γενάρη στον Ατέρμονα Κιλκίς-Χορηγός επικοινωνίας το μπλογκ

ΠΚ Νεάπολης. Αετός Κιλκίς. Χαλκηδόνα. ABC Πάτρας. Αναγέννηση Φλόγα Πολίχνης. 3-5 Γενάρη, αθλητικές εγκαταστάσεις Ατέρμονα. Τουρνουά παίδων. Η μπασκετική συνήθεια που έγινε λατρεία, είναι για πρώτη φορά εδώ. Μείνετε συντονισμένοι στο www.tsiotras.blogspot.gr και στο group «Star Basket» στο Facebook.