Αγωνίστηκαν για τη μικρή Ιωάννα οι παλαίμαχοι του ΠΑΟΚ και των Μουδανιών-Φωτορεπορτάζ

Οι παλαίμαχοι καλαθοσφαιριστές του ΠΑΟΚ συμμετείχαν το βράδυ του Σαββάτου σε ένα διαφορετικό φιλικό παιχνίδι, με πολύ έντονο φιλανθρωπικό χαρακτήρα και έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους για την ενίσχυση της μικρής Ιωάννας, ενός 4χρονου κοριτσιού που υποβλήθηκε ήδη σε εγχείριση στην καρδιά και θα υποβληθεί σε νέα επέμβαση για την τοποθέτηση βηματοδότη.





Στη διάρκεια του φιλικού αγώνα, οι παλαίμαχοι του ΠΑΟΚ, ενισχυμένοι και με τον Λάζαρο Παπαδόπουλο (που μπορεί να μην εγκαταλείψει την ενεργό δράση, αλλά είναι πάντα συμμέτοχος σε τέτοιου είδους εκδηλώσεις και κινήσεις ανθρωπιάς και αγωνίστηκε με ιδιαίτερο ζήλο), επικράτησαν με 59-50 των παλαιμάχων των Νέων Μουδανιών, ωστόσο το σκορ ήταν το τελευταίο που είχε σημασία.

Η διεξαγωγή του φιλικού αγώνα στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία, όπως επιβεβαίωσε η συμμετοχή του κόσμου, αλλά και το πολύ σημαντικό χρηματικό ποσό που συγκεντρώθηκε από εισιτήρια και χορηγίες.

Με την ομάδα του ΠΑΟΚ αγωνίστηκαν οι παλαίμαχοι καλαθοσφαιριστές: Σταυρόπουλος, Μπαλογιάννης, Κουματσιώτης, Μιχόπουλος, Κανακάκης, Καλπάκης, Γουδίνης, Αστεριάδης Θόδωρος, Κουφογιάννης, Πετράς, Σιατατίδης, Μανωλακίδης, Μπέλλης, Δακουράς, Παπαδόπουλος Δάκης και ο Λάζαρος Παπαδόπουλος. Όλοι δήλωσαν ευχαριστημένοι από την συμμετοχή τους στον αγώνα, ελπίζοντας η παρουσία τους να βοηθήσει τον αγώνα της οικογένειας της μικρής Ιωάννας.





Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια