Ατλας-Δωδεκάνησος στον τελικό του κυπέλλου μπάσκετ με καρότσι

Ξεκίνησε σήμερα με τη διεξαγωγή των ημιτελικών, το φάιναλ-φορ του κυπέλλου μπασκετ με καρότσι. Τα αποτελέσματα και το αυριανό πρόγραμμα:











ΠΑΣΚΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ 50
ΑΤΛΑΣ 62

Ο Άτλας είναι η πρώτη ομάδα που πήρε την πρόκριση για τον τελικό του κυπέλλου της ΟΣΕΚΚ, στους αγώνες που διεξάγονται στο Μετς. Στην πρώτη του συμμετοχή στους τελικούς του θεσμού κατάφερε να κάνει την έκπληξη και να αποκλείσει έναν από τους σπουδαιότερους συλλόγους της Ομοσπονδίας, τον ΠΑΣΚΑ Ελληνικά Πετρέλαια με 62-50. Ο τυπικά φιλοξενούμενος Άτλας από το πρώτο δεκάλεπτο είχε το προβάδισμα (13-19), κάτι που φρόντισε όσο περνούσε η ώρα να διευρύνει.

Κορυφαίος από τους νικητές ήταν ο Αναστάσιος Κωνσταντινόπουλος με 15 πόντους, ενώ από τον ΠΑΣΚΑ ο Γιώργος Μακρής για μία ακόμα φορά στήριξε επιθετικά την ομάδα του (σημείωσε 20 πόντους) αλλά δεν ήταν αρκετοί για να δώσουν και την πρόκριση.

Δεκάλεπτα: 13-19, 30-31, 41-46, 50-62
Διαιτητές: Τσούντσουρας-Αθανασόπουλος-Ξάνθος
ΠΑΣΚΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ (Χρόνης): Βατικιώτης, Σγαρδέλης 7, Μυρωνάκης, Γκοτζαράι 2, Κουνιάς 5, Μακρής 20, Ντομγκιόνι 16.
ΑΤΛΑΣ (Ζώτος): Ζώης 4, Κωνσταντινόπουλος Α. 15, Αδαμόπουλος 6, Κότσαρης 8, Χαλδαίος 4, Ζαφειρόπουλος 11, Χριστοδούλου 12, Σπάθης, Κωνσταντινόπουλος Β. 2


ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΣ 60
ΑΡΗΣ 50
Στον τελικό του κυπέλλου προκρίθηκε η Δωδεκάνησος που επικράτησε στον δεύτερο ημιτελικό του Άρη με 60-50 και θα προσπαθήσει αύριο να προασπίσει τον τίτλο της απέναντι στον Άτλα. Οι δύο ομάδες μόνο για κάποια λεπτά στην αρχή του αγώνα συμβάδιζαν στο σκορ, η συνέχεια όμως ανήκε στη Δωδεκάνησο η οποία διαθέτει μεγαλύτερο ρόστερ, άρα και περισσότερες επιλογές σε σχέση με τον Άρη.

Οι Ροδίτες έδειξαν μάλιστα πως έχουν έρθει αποφασισμένοι για το τρίτο συνεχόμενο τρόπαιο, τόσο από τον τρόπο που αγωνίστηκαν όσο και από τη γενικότερη παρουσία τους στο γήπεδο, ενώ ξεχωριστή νότα έδωσε η μασκότ του συλλόγου που έχει ταξιδέψει φέτος μαζί με την αποστολή.

Δεκάλεπτα: 20-09, 34-20, 48-35, 60-50.
Διαιτητές: Σέρρας Π.-Παπαφωτίου-Αρτεμάκη
ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΣ (Μαρκάκης): Χαρτερός 3, Μιχαήλου2, Χαμαντίν 23, Πλαγγέτη, Βασίλεβ 2, Μαρκάκης, Χατζηδημητρίου 4, Δαούλας 1, Τέλογλου, Ζαραγκότας 16 , Παππάς 9, Στυλιανακάκης.

ΑΡΗΣ (Χατζηζογίδου): Παντελίδης, Μαλτάς 16 (1), Καλογιάννης, Κεφαλάς 11 (2) , Τσιντάρης 2, Οικονόμου 13, Βλαστός  8.

Το πρόγραμμα των αυριανών αγώνων έτσι όπως διαμορφώθηκε μετά το τέλος των ημιτελικών είναι:

10:30 ΠΑΣΚΑ Ελληνικά Πετρέλαια – Άρης (Σέρρας Π. – Θεονάς – Αρτεμάκη).
12:30 Άτλας – Δωδεκάνησος (Παυλόπουλος – Αθανασόπουλος – Καραβίτης).

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια