Σημαντική επιτυχία για τον Πορφυριακό

Νίκη για τον Πορφυριακό στα πλαίσια της ένατης αγωνιστικής του τέταρτου ομίλου της Γ2 ΕΚΑΣΘ, αυτήν την φορά εκτός έδρας εναντίον του-πολύ καλού έως τώρα στο πρωτάθλημα- Βελλερεφόντη με 68-76.





Ο Πορφυριακός μπήκε πολύ δυνατά στον αγώνα και προηγήθηκε μέχρι και 2-18 λίγο πριν το φινάλε του πρώτου δεκαλέπτου το οποίο έληξε 11-24, δείχνοντας ξεκάθαρα ποιός είναι το αφεντικό του αγώνα.

Το δεύτερο δεκάλεπτο ξεκίνησε με αντεπίθεση του Βελλερεφόντη και με ένα σερί 9-0 το σκορ έγινε 20-24 και η κατάσταση έδειχνε να αλλάζει υπέρ των γηπεδούχων. Κάπου εκεί ανέλαβε δράση ο Χατζηεμμανουήλ ο οποίος διαδοχικά καλάθια έστειλε τις ομάδες στα αποδυτήρια με σκορ 27-41, δίνοντας αέρα πνοής για την καυτή συνέχεια.

Το ξεκίνημα του δεύτερου ημιχρόνου δικαίωσε το παραδοσιακά κακό τρίτο δεκάλεπτο που συνηθίζει να κάνει η νικήτρια ομάδα και παρά τα συνεχόμενα τρίποντα του Χατζηεμμανουήλ, οι γηπεδούχοι μείωσαν 46-53 στο 30'.

Στο τέταρτο δεκάλεπτο οι παίκτες του Γιάννη Μιχαλόπουλου άντεξαν στην πίεση από το άουτ των γηπεδούχων και παράλληλα «άνοιξαν» το ματς σε ρυθμό και σκορ με πρωτεργάτη τον Μοσχούρη που σημείωσε 10 πόντους στην τέταρτη περίοδο, η οποία έληξε με σκορ 22-23 και τελικό σκορ 68-76, δίνοντας στην ομάδα την τρίτη νίκη για φέτος και μία πολύτιμη ανάσα για την συνέχεια του πρωταθλήματος.

Διαιτητές: Κουκουλεκίδης-Χατζόπουλος
ΒΕΛΛΕΡΕΦΟΝΤΗΣ (Γεωργικόπουλος):  Τσακαλαϊδης 14(3), Ζωγραφίδης 5, Πατρούδης, Χασάπογλου 3, Δούνας 12(1), Παρασκευάς 6, Χρυσοχοΐδης 5, Παλιούρας, Μαλγαρινός 11, Γκίτσης 8, Κώστας 4.
ΠΟΡΦΥΡΙΑΚΟΣ (Μιχαλόπουλος): Ζαχαριάδης, Βεγήρης, Παπαδημητρίου 4, Δεδέογλου 12(1), Μοσχούρης 18, Σαμαράς 2, Βλάχος, Χατζηεμμανουήλ 31(6), Βουλαλάς 4, Παπαβασιλείου 2, Νικολαΐδης 3.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια